Casă de marcat Mini Shop Smoby cu cântar electronic, terminal, cititor card coduri de bare şi 27 de accesorii turcoaz

Detalii privind produsul

Casa de marcat Mini Shop de la producătorul de jucării Smoby care dispune de numeroase funcţii nu poate lipsi niciunui vânzător mic. Casa de marcat de jucărie de culoare roşu, verde, şi alb este o casă minunată de marcat cu un design real, cu numeroase funcţii şi accesorii, care va cuceri repede privirea oricărei fetiţe sau a oricărui băieţel. Această jucărie electronică fantastică este potrivit copiilor începând de la vârsta de 3 ani. Cântarul mecanic dotat cu imaginea  legumelor şi fructelor îi stă la dispoziţie micului vânzător pentru a cântări produsele. La casa de marcat cu butoane vânzătorul va putea citi produsul, al cărui preţ va apărea pe displayul casei de marcat. Tastatura dotată cu numere se poate folosi şi pe post de calculator şi aceasta îi va ajuta pe copii să cunoască bazele matematicii şi a numerelor.

Produsele se pot citi cu un scanner ca şi cu o adevărată casă de marcat. Apăsând pe scanner, acesta va scoate efecte sonore. Plătirea cu cardul se face  cu cititorul terminal, iar după plată clientul primeşte bonul fiscal. Casa de marcat pentru copii are culoarile minunate de turcoaz şi verde, iar cu ajutorul microfonului clienţii vor fi anunţaţi de cele mai noi reduceri şi noutăţi. Pachetul include 2 cutii mici şi o cutie din staniu cu produse, monede,bancnote,  bonuri de masă şi un card de credit. Casa de marcat cu cântar este o imitaţie perfectă a casei de marcat reale.

Casa de marcat cu accesorii nu este doar un produs distractiv asemănătoare a unei case de marcat reale, dar ci şi un produs care ajută la dezvoltarea copiilor. Împreună cu accesoriile mici joaca va dezvolta motorica fină a copilului şi abilităţile de mişcare. Acest joc este ideal pentru orice copil, care şi-ar dori cu drag să îmbrace rolul unui adult. Datorită culorilor minunate jucăria va deveni un accesoriu perfect pentru orice cameră de copil. Începând de la o vârstă fragedă este necesar ca să se stârnească interesul copiilor faţă de jucăriile de rol, deoarece acestea cresc în copii sentimentul de responsabilitate, de dezvoltarea  creativităţii și imaginației. Cu acest joc ei vor putea să cunoască lumea adulţilor. Această casă de marcat de jucărie, Smoby este un accesoriu  ideal pentru vânzătorii mici. Jucăria funcţionează cu 3 baterii AA/LR6 care nu sunt incluse în conținutul pachetului.

Producătorul renumit franţuzesc al companiei Smoby  se ocupă de fabricarea jucăriilor. La fabricarea jucăriilor Smoby se folosesc materiale din plastic rezistente şi durabile, dar fine la atingere. Pentru o siguranţă mai mare colţurile jucăriilor sunt rotunjite. Culorile jucăriilor Smoby din plastic  motivează şi dezvoltă imaginaţia şi fantezia. Această jucărie va cuceri privirea oricărui copil, astfel că este un cadou ideal şi pentru cei mai mici. La sfârşitul procesului de fabricare va rezulta un produs care corespunde şi celor mai stricte standarde de siguranţă. Smoby garantează calitatea franţuzească, un design propriu, şi unicacitatea produselor sale, care ocupă un loc remarcabil pe piaţa europeană.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni19*15*29 cm
Inaltimea produsului29 cm
Dimensiunile ambalajului41*9*29 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieBattery: 3 x AA/LR6
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...