Casă de marcat Bubble Shop Écoiffier cu coş de cumpărături şi 26 accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Casa de marcat cu, coș Écoiffier Bubble Shop pentru copii este o jucărie modernă și minunată pentru fiecare copilaș cărora le plac jocurile de rol de-a vânzătorul. Jucăria, dar și coșul de cumpărături și toate accesoriile s-au fabricat din material de plastic de calitate și rezistent, care va rezista timp de mulți ani, pe lângă aceasta este foarte plăcut și neted la atingere. Casa strălucește în culori vesele și proaspete de verde deschis și roz. Designul accesoriilor corespunde cu, culoarea și aspectul alimentelor reale. Deasupra casei se află tastatura numerică roșie și sistemul de citire a codului de bare. 

Ușa casei de marcat se poate deschide în care se află monede și bancnote de hârtie euro, precum cele reale, ale căror valoare corespunde bancnotei de doi euro sau bancnotei de 10 euro. Desigur că, nu lipsește nici cardul bancar din plastic. Coșul de cumpărături este foarte cu stil, copilașul nu-l va folosi doar la cumpărături, ci îl va putea duce cu el și în timpul plimbării. Printre alimentele, care se află în acesta putem găsi ciocolată, lapte, cozonaci, paste sau sos de roșii. În total ambalajul conține 26 de accesorii. Aici se află și microfonul, care se folosește ca și imitație. 

Casa de marcat Bubble Shop cu, coș de cumpărături este o jucărie de calitate și practică de la producătorul franțuzesc Écoiffier, care dispune de ani mulți de tradiție în domeniul fabricării jucăriilor și garantează calitatea, care corespunde celor mai stricte standarde europene. Aceasta este potrivită pentru joaca mai multor copii în același timp, în timp ce unul joacă rolul de cumpărător, celălalt îmbracă rolul de vânzător, timp în care li-i se dezvoltă copiilor abilitatea de comunicare și sensibilitatea socială. În timpul jocului copii vor învăța bazele matematicii și își perfecționează cultura lor monetară, pe care mai târziu o vor folosi în viața reală. Jucăria este recomandată copiilor de la vârsta de 18 luni. Dimensiunea este de 36*23*20 cm.  

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni36*23*20 cm
Dimensiunile ambalajului80*40*53 cm
Greutate0,71 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...