Sanie bob Snow Carver BIG cu profil carving şi frână negru de la 5 ani

Detalii privind produsul

Sania bob, Snow Carver pentru copii de la producătorul german BIG este o jucărie robustă, minunată de iarnă potrivită atât fetiţelor, cât şi băieţilor de la vârsta de 5 ani. Cu siguranță sania bob nu se va pierde în zăpadă datorită culorii sale minunate de negru. Profilul optim carving va oferi saniei bob o coborâre uşoară pe dealul abrupt cu zăpadă. Sania bob este controlată de distribuţia de greutate , iar cu ajutorul celor 2 mânere din părţile laterale se poate frâna. Direcţia se paote schimba dacă folosiți doar o singură frână. În partea din față a acesteia se afla o funie pentru ca, urcarea pe munte cu ea să fie cât mai ușoară. Sania bob este de înaltă calitate, nu îngheaţă, va rezista chiar şi până la -20°C de grade. Designul său robust va oferi o capacitate de greutate de până la 60 de kg, iar datorită materialului său sintetic este maxim de rezistentă.  Mărimea acestei jucării de iarnă este de 99 x 53 x 19 cm.

Sania bob este o jucărie minunată pentru iarnă, cu ajutorul căreia copii se vor distra pentru un timp îndelungat în zăpadă. Aceste jucării în aer liber au şi multe alte beneficii. Sania bob ajută la dezvoltarea abilităţilor de mişcare, întăreşte musculatura la mâini şi la picioare. Copiilor le va creşte curajul prin alunecarea rapidă de pe dealuri, iar în timpul distracţiei în comun, copii îşi vor face prieteni şi îşi vor aminti şi după mulţi ani. De asemenea copiilor li-i se vor dezvolta motorica fină şi tare. Jucăria de iarnă este un cadou ideal pentru orice copil, căruia îi place zăpada, iarna, sporturile de iarnă, şi mişcarea în aer liber. 

BIG este un producător german, renumit și totodată lider mondial în fabricarea jucăriilor din plastic, de înaltă calitate, pentru copii. Simbolul lor este bivolul, caracterizat prin: forță, tărie și rezistență, aceleași caracteristici fiind valabile și pentru fiecare jucărie BIG pentru copii. Acest brand a câștigat încrederea părinților, fiind lăudată siguranța, tehnologia cea mai avansată de fabricație și utilizarea materialelor reciclabile pentru sănătate. Pentru jucăriile pentru copii există o garanție de 3 ani, iar plasticul are un filtru UV special, care păstrează culorile frumoase și strălucitoare pentru anii următori, fiind ca noi. Producătorul german este garanția pentru calitate, unicitate și siguranţă, astfel că, nu trebuie să vă îngrijoraţi în privinţa copiilor în timpul jocului.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 5 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni99*53*19 cm
Dimensiunile ambalajului99*54*30
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,1 kg
Greutate copil maxima60 kg
Observaţie-20°C
Culoareanegru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...