Carusel muzical Perle-Musical Mobile Kaloo 35 cm în ambalaj de cadou pentu cei mai mici

Detalii privind produsul

Caruselul muzical pentru pat, Kaloo Perle-Musical Mobile, este o jucărie splendidă pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni. Înălţimea acestuia este 35 cm, conţine o bară practică, cu care poate fi ataşat la oricare pătuţ. Pe caruselul de copii pentru pat atârnă un ursuleţ, un iepuraş, o lună şi o inimioară. Fiecare component al caruselului se învârte, ceea ce va încânta cu siguranţă micuţii. După naştere, copiii sunt foarte sensibili la stimuli externi, încearcă să diferenţieze obiectele din jurul lor, fac cunoştinţă cu lumea încă necunoscută pentru ei. Acest carusel muzical pentru pat va fi de mare folos pentru dezvoltarea auzului la copii, astfel ei vor putea cunoaşte lumea culorilor, formele şi suprafeţele. Caruselul pentru pat este fin şi moale pentru pielea bebeluşilor. Jucăria de bebe se achiziţionează într-un ambalaj de cadou, astfel poate fi oferită ca şi un cadou pentru cunoştinţa dragă a dvs.

Jocul cu jucărie de pluș este foarte important pentru dezvoltarea optimă a fiecărui bebeluş. Jucăria dezvoltă activitatea creierului, personalitatea, lucrul manual şi abilităţile. Deoarece auzul bebeluşului începe să se dezvolte deja în burtica mamei, după naştere este foarte sensibil chiar şi la cele mai mici sunete. Ei sunt capabili să facă diferenţa rapid între diferite cântece şi melodii, ca să nu mai vorbim de vocile care li se adresează. Caruselul muzical pentru pat este o jucărie perfectă pentru distracţia micuţilor. Copilaşii mici adoră să aibă în jurul lor culori calmante înainte de culcare, pentru care este ideal acest carusel Kaloo pentru pat, deoarece este realizat în culoare fină albă şi crem. Datorită aspectului unic, culorilor fine şi suprafeţei netede, acest carusel pentru pat de copii, pentru cei mai mici, va deveni foarte repede şi uşor partenerul preferat al micuţilor pentru îndrăgit.

Kaloo este un furnizor francez de calitate, care se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea jucăriilor de pluș cu un design unic și de calitate, din materiale nedăunătoare sănătății. Jucăriile Kaloo reflectă elementele frumuseții franțuzeşti, perfecțiunea și designul unic. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor. Producătorul ține cont şi de nevoile și dorințele bebelușilor, datorită acestui lucru, bebeluşii, se simt în siguranță și sunt calmi lângă jucăriile Kaloo. Curăţarea jucăriei este foarte uşoară, este recomandat să ştergeţi suprafaţa acestuia cu un burete umed, astfel nu se va deterioara partea muzicală al acestuia.

Caracteristici

  • jucărie veselă pentru pătuţ
  • pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni
  • nuanţe de culori splendide şi fine
  • înălțimea jucăriei este 35 cm
  • este ideal pentru distracţia copilului
  • redă melodii calmante
  • în ambalaj de cadou
  • se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă
  • curăţare cu un burete umed
  • design franţuzesc unic
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni35 cm
Dimensiunile ambalajului38,5*31*10 cm
Culoareaalb
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...