Carusel deasupra pătuţului cu fluturi Flower Cotoons Smoby albastru/roz de la 0 luni

Detalii privind produsul

Caruselul Flower Cotoons Smoby care se pune deasupra pătuţului, este o jucărie minunată, multifuncțională, potrivită pentru toți copii de la 0 luni. Acesta, se poate ataşa uşor de colţul pătuţului cu șurub, care se adaptează la grosimea pătuțului. Caruselul este în formă de floare în culori verde cu roz sau verde cu albastru. Acest cărucior unic îi ține compania copilului dvs. și redă 4 melodii diferite. Caruselul proiectează flori și fluturi pe tavan, lumina ambientală, calmează bebelușul iar culoarile se schimbă. Caruselul include o telecomandă și datorită acesteia, copilul nu se trezește când este pornit sau oprit. Floarea are câteva frunze din plastic pe tulpina sa, și de asemenea, un personaj de basm din seria populară Cotoons Smoby. De floare sunt atârnate diverse jucării colorate care se învârt deasupra capului bebelușului.

Jucăria va cuceri copii, îi vor calma şi îi vor adormi uşor. Pe partea superioară a florii sunt butoane pentru pornirea diferitelor efecte sonore şi luminoase. Pentru funcșuinarea caruselului sunt necesare două baterii AA /LR6 și 2x AAA /LR03, care nu sunt incluse în pachet. Înălțimea totală a caruselului este de 57 cmCând este în întuneric, copilașul va avea un sentiment de stres şi de frică. Dacă întâmpinaţi probleme la adormirea copilaşului, atunci acest accesoriu practic pentru cameră va putea fi o rezolvare minunată. Cu ajutorul caruselului pentru bebeluşi va trece frica de întuneric, iar copilaşul dumneavoastră va fi calm şi va adormi liniştit. Figurinele fabuloase Cotoons vor linişti copilaşii şi îi vor distra înaintea somnului. Jucăria poate servi ca mijloc de descoperire a unei noi lumi pentru bebeluși, care, datorită unei astfel de jucării multifuncționale, este mai ușor de descoperit, iar cei mici sunt mai atrași de lumea exterioară și de stimulii externi. Caruselul muzical va cânta pentru 10 minute, dar cu ajutorul telecomenzii se poate activa şi pentru 40 de minute, în aşa fel încât să nu deranjăm bebeluşul. 

Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care sunt nedăunătoare sănătăţii. Produsele Smoby sunt de calitate înaltă şi dispun de un certificat de calitate europeană.Materialul din plastic al produselor sunt de calitate şi netede la atingere. Colţurile jucăriilor sunt rotunjite pentru ca, copii să fie tot timpul în siguranţă. Jucăriile Smoby stimulează fantezia, imaginaţia şi vor captiva atenţia copiilor, aşadar sunt un cadou perfect pentru cei mai mici copii. Procesul de fabricaţie este strict controlat, astfel jucăriile corespund celor mai stricte standarde. Smoby este garanţia pentru calitatea franţuzească, pentru un design şi un produs unicat. Prețul este pentru un carusel roz /albastru. Scrieți culoarea selectată în observația comenzii.

Caracteristici:

 • carusel muzical deasupra pătuţului
 • motiv fabulos, în formă de floare
 • culoare roz pentru fetițe / culoare albastră pentru băieți
 • în întuneric va lumina frumos
 • redă sunete plăcute
 • cântă fără oprire 10 - 40 de minute
 • funcţionează cu telecomandă
 • se poate monta uşor deasupra pătuţului
 • ideal pentru adormirea copilului
 • material din plastic de calitate, care este neted şi plăcut la atingere
 • produs franţuzesc de calitate
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni46*22*57 cm
Inaltimea produsului57 cm
Dimensiunile ambalajului40*10*35 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,12 kg
ObservaţieBattery: 3 x AA/LR6, 2 x AAA/LR03 not included
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...