Carusel din lemn și animăluțe de pluș My all-soft Musical Mobile Home Kaloo cu melodia 'Brahms Lullaby' 70 cm de la 0 luni

Detalii privind produsul

Caruselul din lemn cu animale de pluș din ediția modernă Home de la producătorul franțuzesc Kaloo este o jucărie excelentă pentru pătuț, care este potrivit pentru cei mai mici copii, începând de la naștere. Caruselul este realizat din lemn de cea mai bună calitate, datorită căruia aduce o legătură originală cu natura în camera copiilor. Bebelușii se distrează minunat urmărind animalele de pluș agățate, inclusiv ursulețul de pluș, vulpița și iepurașul, împreună cu biluțele colorate. Caruselul poate reda frumoasa melodie „Brahms Lullaby”, care va ajuta la calmarea și adormirea bebelușilor. Caruselul care cântă deasupra patului îi ajută pe copii să învețe noile forme și culori, îmbunătățindu-și abilitățile cognitive. Caruselul are dimensiunea de 70 cm și include o tijă practică pentru conectarea caruselului la pătuț.

Joaca cu jucăriile de pluș este importantă pentru dezvoltarea fiecărui copil, crește activitatea creierului, le modelează personalitatea și abilitățile. După naștere, bebelușii sunt foarte sensibili la toți stimulii externi, încearcă să cunoască împrejurimile, iar caruselul Kaloo îi va ajuta, în această descoperire. Jucăriile de pluș de pe carusel sunt moi și plăcute pentru pielea copiilor, culorile delicate au un efect calmant asupra celor mai mici copii. Melodia muzicală este adaptată copiilor care se vor îndrăgosti instantaneu de tonurile sale, dezvoltă sensibilitatea auzului și recunosc mai bine sunetele noi. Datorită aspectului său original, culorilor delicate și jucăriilor moi, caruselul din lemn poate deveni un tovarășul ideal al viselor fiecărui copil mic.

De mai bine de 20 de ani, compania franceză Kaloo se ocupă cu realizarea jucăriilor moi din material textil și de pluș cu un design unic. Procesul de fabricare al jucăriilor este controlat temeinic, fiecare jucărie trebuie să îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Kaloo are grijă de nevoile și dorințele celor mai mici copii, care se simt bine și în siguranță cu jucăriile Kaloo.

Caracteristici

  • carusel atemporal din lemn cu melodie
  • pentru bebelușii de la 0 luni
  • dimensiune de 70 cm
  • jucărie ideală pentru adormirea și calmarea copilului
  • culori delicate
  • îndeplinește cele mai stricte criterii de siguranță
  • deisgn original franțuzesc
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Inaltimea produsului70 cm
Dimensiunile ambalajului35*35*10 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoareamaro
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...