Carusel din lemn deasupra pătuțului Baby Mobile Eichhorn cu biluțe colorate de 0 luni

Detalii privind produsul

Caruselul din lemn de deasupra pătuțului de la producătorul german Eichhorn este o jucărie excelentă pentru pătuț, care este potrivită pentru cei mai mici copii încă de la naștere. Caruselul este realizat din lemn de fag de cea mai bună calitate, datorită căruia aduce o legătură originală cu natura în camera copiilor. Bebelușii se vor distra urmărind biluțele colorate agățate, ceea ce îi va ajuta să se calmeze mai repede și să adoarmă mai ușor. Caruselul din lemn de deasupra pătuțului îi ajută pe copii să învețe noi forme și culori, le îmbunătățește abilitățile cognitive. Caruselul are dimensiunile de 20*20 cm, include o bucla practica pentru agățat.

Jucăriile pentru cei mici sunt importante pentru dezvoltarea fiecărui copil, le măresc activitatea creierului, le modelează personalitatea, aptitudinile și abilitățile. Caruselul din lemn stimulează atenția celor mici, culorile delicate și în acelasi timp bogate de pe mingi au un efect pozitiv asupra atentiei copilului. Cele mai înalte standarde de calitate au fost respectate în timpul producției și prelucrării lemnului, acestea îndeplinește, de asemenea, criteriile stricte de calitate și sunt sigur pentru cei mici. Caruselul din lemn atemporal va rezista în familia dvs. ani de zile, va încânta și următoarea generație de copii.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat în Germania
Dimensiuni20*20 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...