Cărucior tractabil Toy Story Smoby cu set de găleată pentru nisipar (înălțimea găleții 17 cm) de la 18 luni verde

Detalii privind produsul

Căruciorul tractabil cu motivul fabulos Toy Story de la producătorul franțuzesc Smoby este un cadou excepțional pentru băieții și fetițele de la vârsta de 18 luni. Pe căruciorul unic și modern verde zâmbesc eroii preferați ai desenului Toy Story, ale căror aventuri palpitante le urmăresc cu atenție copii din întreaga lume. Pe găleata verde se poate vedea imaginea cowboy-ului Woody și Buzz Lightyeare. Căruciorul a fost fabricat cu un mâner practic foarte util de culoare galbenă astfel că, copilașul dumneavoastră îl va putea trage după el confortabil sau va împinge jucăria chiar și în fața lui, a fost fabricat pe deplin pentru mânuțele copilului. 

În căruciorul mic se poate pune oricât nisip fără grijă, dar și jucării, de care au nevoie copii în nisipar sau pe terenul de joacă. Găleata, care este potrivită pentru cernerea nisipului conține și o sită, lopată, greblă și formă de nisip de culoare albastră Lightyeare, completează perfect căruciorul mic, copii se vor juca timp de mulți ani cu aceste jucării minunate în curte. Căruciorul mic și setul de găleată au un efect foarte bun asupra dezvoltării fanteziei, imaginației, motoricii fine și în timpul jocului între frați, prieteni se dezvoltă de asemenea și abilitatea de comunicare. Înălțimea găleții este de 18 cm. 

Producătorul franțuzesc renumit Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic timp de, decenii. Materialul din plastic din care se fabrică jucăriile Smoby este durabil, rezistent, dar în același timp neted și moale cu mânuțele copilului, plăcut la atingere. Colțul fiecărei jucării este rotunjit ca, în timpul distracției, copii dumneavoastră să fie în deplină siguranță față de rănire. Culoarea jucăriilor Smoby are un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și fanteziei. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni44*27*24 cm
Lungime intreaga44 cm
Inaltimea galetii17 cm
Greutate0,9 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...