Cărucior tractabil Disney Princess Smoby cu set de găleatăpentru nisip roz (înălțimea găleții 17 cm) de la 18 luni

Detalii privind produsul

Căruciorul tractabil Princess de la producătorul franțuzesc Smoby împreună cu setul de găleată este un cadou excepțional mai ales pentru fetițele de la vârsta de 18 luni, cărora le place lumea desenelor Disney. Căruciorul minunat și modern roz rulează pe roți mov și fiind decorate cu motivul Princess (Prințesele), pe care îi cunosc și îi plac fiecărui copilaș din întreaga lume. Pe găleata roz cu sclipici se află imaginea prințeselor. Căruciorul a fost fabricat cu un mâner practic foarte util de culoare roz astfel că, copilașul dumneavoastră îl va putea trage după el confortabil sau va împinge jucăria chiar și în fața lui, a fost fabricat pe deplin pentru mânuțele copilului. 

În căruciorul mic se poate pune oricât nisip fără grijă, dar și jucării, de care au nevoie prințesele mici în nisipar sau pe terenul de joacă. Găleata, care este potrivită pentru cernerea nisipului conține și o sită, lopată, greblă și formă de nisip coroană, completează perfect căruciorul mic, copii se vor juca timp de mulți ani cu aceste jucării minunate în curte. Căruciorul mic și setul de gleată au un efect foarte bun asupra dezvoltării fanteziei, imaginației, motoricii fine și în timpul jocului între frați, prieteni se dezvoltă de asemenea și abilitatea de comunicare. Înălțimea găleții este de 17 cm. Dimensiunile căruciorului cu accesorii sunt de 44*27*24 cm.

Producătorul franțuzesc renumit Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic timp de, decenii. Materialul din plastic din care se fabrică jucăriile Smoby este durabil, rezistent, dar în același timp neted și moale cu mânuțele copilului, plăcut la atingere. Colțul fiecărei jucării Smoby este rotunjit ca, în timpul distracției, copii dumneavoastră să fie în deplină siguranță față de rănire. Culoarea jucăriilor Smoby are un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și fanteziei. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni44*27*24 cm
Lungime intreaga44 cm
Greutate0,9 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...