Cărucior de mână de tras Peppy Handwagen BIG cu roți care se rotesc și cu un mâner de tras, care se poate da jos

Detalii privind produsul

Căruciorul de tras de mână Peppy Handwagen de la producătorul renumit german BIG este o jucărie de calitate și unică pentru vârstele 3-7 ani. Căruciorul tractabil strălucește într-o combinație foarte frumoasă de culori roșu-gri, s-a fabricat cu cel mai modern proces de fabricare. Datorită mânerului de tras practic, care se poate da jos, ghidarea căruciorului este ușoară, primele roți se rotesc ușor la direcția de mers. Căruciorul de tras dispune de o structură robustă și sigură, capacitatea sa de greutate este de 50 kg. Roțile sale late și puternice oferă o durată lungă de viață a jucăriei.

Suprafața căruciorului a fost tratată cu o protecție UV ca să protejeze culoarea jucăriei și după un timp mai îndelungat față de razele dăunătoare. Materialele folosite nu sunt dăunătoare sănătății, sunt reciclabile. Tehnologia nouă de fabricare garantează rezistența înaltă a Peppy-Handwagen-ului astfel că le oferă copiilor o joacă sigură. Fiecare colț al căruciorului este rotunjit, care reduce posibila șansă de rănire. Dimensiunea căruciorului tractabil este de 68*30*27 cm, în timp ce lungimea este de 68 cm/fără mânerul de tras/. 

Jucăriile mărcii germane BIG dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, care este caracterizat prin putere, rezistență, masivitate - exact acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor astfel că, materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătății. Deisgn inconfundabil, tehnici moderne de fabricare și jucării, care îndeplinesc nevoile fiecărui copilaș-aceasta este marca BIG

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni68*30*27 cm
Inaltimea produsului27 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*34 cm
Lungime intreaga68 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,5 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...