Cărucior sport cu husă textilă Pop Pushchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby cu roți care se întorc pentru păpușă de 42 cm înălțimea mânerului 54 cm de la 18 luni

Detalii privind produsul

Căruciorul sport cu husă din material Natur D'Amour din colecția Baby Nurse va încânta toate fetele de la 18 luni cărora le place să se joace cu păpușile lor. Designul modern in culori pastelate de roz, gri si alb le va incanta pe micile mamici, care vor putea așeza in scaun o papusa cu dimensiunea maxima de 42 cm. Scaunul are materiale textile de inalta calitate, cu un model modern. Căruciorul este ușor de manevrat datorită roților pivotante din față, permițând o călătorie lină și rapidă. Manerul ergonomic se afla la o inaltime de 54 cm fata de sol. Papusa nu este inclusa in pachet.

Structura metalică în combinație cu plastic durabil și de înaltă calitate le va garanta copiilor o experiență netulburată atunci când își plimbă păpușa preferată. Fetițele se pot plimba în parc, o pot folosi atât în ​​interior, cât și în aer liber. Jocul cu păpușile este un joc frumos care este îndrăgit de toate fetițele, în timp ce îi dezvoltă pe copii sub toate aspectele, învață să fie responsabili, abordează lumea adulților într-un mod natural și jucăuș. Dimensiunile produsului sunt de 50*38*53 cm, caruciorul este compact si usor de transportat. 

Producătorul franțuzesc Smoby este un producător de frunte de jucării care au un aspect distinctiv și dezvoltă versatil copilașii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Culorile de pe jucăriile Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea copiilor, atrag chiar și pe cel mai mic copil. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni50*38*53 cm
Inaltimea produsului53 cm
Lungime intreaga50 cm
Înălțimea mânerului53 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,55 kg
Noteno baby
Culoareabej
Potrivit pentru păpușădo 42 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...