Cărucior sport cu husă textilă Pushchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby pentru o păpușă de 42 cm, înălțimea mânerului 58 cm de la 18 luni

Detalii privind produsul

Caruciorul adânc Pram Natur cu husa textila din colectia Baby Nurse este un cadou grozav pentru toti copiii, in special fetele de la 18 luni, care pot transporta o papusa de pana la 42 cm. Construcția solidă din metal în combinație cu plasticul durabil garantează siguranța și stabilitatea ridicată a căruciorului. În ea, fetele își pot transporta în siguranță păpușa atât în ​​interior, cât și în aer liber. Mânerul ergonomic confortabil are 58 cm înălțime. Caruciorul pentru papusa este realizat in culori pastelate moi, are un baldachin practic care protejeaza papusa de vreme nefavorabilă. Materialul de calitate pot fi spălate cu ușurință cu o cârpă sau un burete ușor umezit.

În partea de jos a căruciorului, mămicile vor găsi suficient spațiu de depozitare pentru toate accesoriile de care au nevoie pentru a avea grijă de păpușă. Căruciorul realist este o alegere excelentă pentru toate fetițele grijulii cărora le place să se joace de-a părinți. Copiilor le place să se joace cu păpușa, le place să îi facă baie, să o îmbrace, să o hrănească, să o adoarmă sau să o plimbe în cărucior. În timp ce se plimba cu papusa, micuta vorbeste cu papusa, are grija de confortul acesteia, imbunatatindu-si astfel abilitatile de comunicare si limbaj. Abordează lumea adulților într-un mod jucăuș, dezvoltă și gândirea logică și abilitățile motorice. Caruciorul are dimensiunile de 59*38*58 cm, papusa nu face parte din pachet.

Producătorul francez Smoby este un producător de frunte de jucării care au un aspect distinctiv și dezvoltă copiii sub toate aspectele. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Culorile de pe jucăriile Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea copiilor, atrag chiar și pe cel mai mic copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni58*38*58 cm
Inaltimea produsului58 cm
Dimensiunile ambalajului35*13*60 cm
Înălțimea mânerului58 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Noteno baby
Culoareabej
Potrivit pentru păpușă42 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...