Cărucior de jucărie şi premergător 2in1 MiniKiss Smoby de la 12 luni

Detalii privind produsul

Căruciorul de jucărie și premergătorul într-unul Smoby MiniKiss este un accesoriu minunat auxiliar și jucărie pentru copii de la vârsta de 12 luni. Înălțimea mânerului este de 47 cm. Copilul dumneavoastră îl poate folosi ca și cărucior de jucărie, care este așa de stabil și solid încât se poate și sprijini în siguranță de acesta. Astfel că în timpul jocului copii își pot întări picioarele. Primele roți ale căruciorului de jucărie și premergător sunt dotate și cu frână practică, care împiedică deplasarea jucăriei. Dacă primele roți înregistrează un loc gol sub ele frânează automat și nu îl lasă pe copilul dumneavoastră mai departe (de exemplu la treaptă). Premergătorul și căruciorul este potrivit pentru o păpușă de 42 cm. 

De siguranța copilului dumneavoastră se îngrijesc roțile situate la o distanță potrivită una de cealaltă, care asigură folosirea căruciorului fără accident. Căruciorul de jucărie MiniKiss este în formă ovală astfel că, este foarte sigur pentru copilul dumneavoastră. Formele sale rotunjite fac unic aspectul jucăriei. Căruciorul de jucărie este roz, cu alb și pe brațul său de împins, cât și pe roțile acestuia combinat cu accesorii verzi. Produsele Smoby sunt foarte calitative, dispun de certificate de calitate europeană. Joaca cu păpușa are un rol important și în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor. 

Produsele s-au fabricat din materiale de plastic de calitate înaltă și rezistentă. Acestea sunt foarte plăcute și netede la atingere. Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate fabricate din materiale testate clinic. O păpușă poate fi și prietenul imaginar al copilului dumneavoastră cu, care poate să realizeze o lume proprie în jurul său. Acesta face cunoștință cu sentimentele umane și în timp ce îi imită pe adulți îmbracă rolul de mamă. Dimensiunile căruciorului de jucărie sunt 47*47*46 cm. Acesta este o jucărie unică și în același timp un accesoriu auxiliar la primii pași ai copilului dumneavoastră. 

Doprava nad 49€
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni50*43*47 cm
Inaltimea produsului47 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii