Cărucior de jucărie şi premergător 2in1 MiniKiss Smoby de la 12 luni

Detalii privind produsul

Căruciorul combinat cu premergător de jucărie Smoby MiniKiss este un accesoriu şi un joc grozav copiilor de la vârsta de 12 luni. Înălţimea mânerului este de 47 cm. Copilul dvs. îl poate folosi pe post de cărucior de jucărie, care este atât de stabil şi solid, încât se poate sprijini de acesta cu siguranţă. Acest lucru permite copiilor să-şi întărească musculatura picioarelor. Primele roţi ale căruciorului şi ale premergătorului de jucărie sunt echipate şi cu frână practică, care împiedică alunecarea jocului. În cazul în care primele roţi simt un gol sub ele frânează automat şi nu vor permite copilului să înainteze (de exemplu la scări). Premergătorul şi căruciorul este ideal pentru păpuşă de 42 cm.

De siguranţa copilului dvs. se asigură roţile care se află la o distanţă perfectă una de cealaltă, prin urmare ele vor asigura utilizarea căruciorului fără accidente. Căruciorul de jucărie MiniKiss are formă ovală, prin urmare este sigur pentru copii. Marginile rotunjite conferă jocului un aspect unic. Căruciorul de jucărie are culoare roz cu alb şi este combinat cu culoarea verde la nivelul mânerului şi al accesoriilor. Produsele Smoby sunt de foarte bună calitate, au certificat european de calitate. Joaca cu păpuşile are un rol important în dezvoltarea comunicării şi a abilităţilor lingvistice la copii.

Produsul este fabricat din plastic de foarte bună calitate şi rezistent. În acelaş timp, acesta este foarte plăcut şi catifelat la atingere. Smoby este un brand francez faimos care se ocupă cu fabricarea jucăriilor din materiale de calitate şi inofensive pentru sănătate, pentru copii. O păpuşă poate deveni chiar şi prietenul imaginar al copilului, cu ajutorul căruia îşi poate închipui o lume proprie. Copilul se familiarizează cu sentimentele umane și în timp ce imită adulții, se crede în rolul unei mămici. Dimensiunile căruciorului de jucărie sunt 47*47*46 cm. Acesta este un joc unic combinat cu un accesoriu grozav care ajută micuţilor la primii lor paşi.

Magnetky Doprava
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni50*43*47 cm
Inaltimea produsului47 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoarearoz
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha