Cărucior pliabil de golf Frozen Smoby pentru păpușă de 32-42 cm înălțimea mânerului 57,5 cm de la 24 luni

Detalii privind produsul

Căruciorul de golf pliabil Frozen de la producătorul francez Smoby este un cărucior pentru păpuși stabil și rezistent, care va încânta toțicopilașii și mai ales fetele de la vârsta de 2 ani. Căruciorul este realizat într-o frumoasă combinație de culori violet, albastru și alb, scaunul său este relizat din materiale textile de calitate, cu motivul Regatului de gheață și o imagine a prințeselor Anna și Elsa. În caz de nevoie, acesta poate fi pliat și curățat cu ușurință. Datorită sistemului bine gândit, căruciorul de golf poate fi ușor pliat și dus la plimbare, în parc sau la excursie. Înălțimea mânerelor este de 57,5 ​​cm, iar pe scaun copilul își poate pune o păpușă de 32-42 cm.

Construcția solidă din metal, în combinație cu plastic rezistent, va asigura o experiență originală cu păpușa preferată. Căruciorul este echipat cu o centură de siguranță în 3 puncte, astfel încât copiii nu trebuie să se îngrijoreze de căderea din cărucior atunci când merg cu păpușa. Copiilor le place să se joace cu păpușile, le place să le facă baie, să le schimbe, să le hrănească, să le adoarmă sau să le plimbe. Astfel abordează lumea adulților, dobândesc un sentiment de responsabilitate și își dezvoltă abilitățile de comunicare. Dimensiunile căruciorului pliabil sunt 25*50*57 cm și cântărește doar 1 kg, este foarte pliabil. Păpușa nu este inclusă în pachet.

Smoby este un renumit producător francez de jucării pentru copii. Materialul de pe jucăriile Smoby se caracterizează printr-o durabilitate ridicată și un sentiment excelent în timpul jocurilor. Culorile jucăriilor Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea la copii, atrăgând chiar și cel mai mic copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni25*50*58 cm
Inaltimea produsului58 cm
Dimensiunile ambalajului12*15*64 cm
Lungime intreaga50 cm
Înălțimea mânerului58 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,0 kg
Culoareaviolet
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...