Cărucior pentru păpuşi Chuli Pop Car Smoby sport (60 cm mâner de împins) albastru închis-alb

Detalii privind produsul

Căruciorul de jucărie sport, Chulli Pop Car este un cărucior stabil şi puternic pentru păpușă și este potrivit pentru fetițele de la 18 luni. Acesta strălucește într-o combinație de culori frumoase albastru şi alb. Acesta este un accesoriu foarte util pentru copii, iar copilașul dumneavoastră îl va putea folosi ca și un cărucior tradițional sport. Sub scaun se află un spațiu mare de, depozitare unde copilașul dumneavoastră își va putea pune accesoriile sau alte jucării. Mânerul căruciorului are o înălțime de 60 cm. Acest cărucior de jucărie este un produs franţuzesc de calitate, completat cu o frumuseţe franţuzească, construcţie puternică metalică combinată cu materiale din plastic rezistente. Materialul din plastic este de calitate și plăcut la atingere.

Această jucărie este imitația unui cărucior real. Copiilor le place să se joace cu păpușile, cu mare plăcere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc, o adorm sau o plimbă. Un cărucior de jucărie este accesoriul minunat pentru fiecare prințesă mică, care își dorește să-și ducă păpușa la o plimbare. Joaca cu păpuşa are un rol important în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor. 

Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de jucăriile de calitate din materiale testate clinic. O păpușă va putea fi prietenul copilașului dumneavoastră cu, care își va forma o lume proprie în jurul lui. Acesta va face cunoștință cu sentimentele umane și în timp ce îi imită pe adulți va îmbrăca rolul de mamă. Astfel că, se va forma o relaţie adevărată. Dimensiunea căruciorului Chulli Pop Car este de 60*38*55 cm. Căruciorul de jucărie este potrivit pentru o păpuşă cu o mărime cca. 42 cm.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni60*38*55 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...