Cărucior pentru păpuşă de jucărie Baby Nurse Smoby sport (63 cm mâner de împins)

Detalii privind produsul

Căruciorul sport de jucărie, Baby Nurse este un cărucior stabil și rezistent pentru păpușă și este potrivit pentru copii de la 3 ani. Acesta strălucește într-o combinație minunată de culori de albastru, alb combinat cu roz plăcut, elemente verzi care vor decora designul căruciorului. Scaunul căruciorului este decorat cu un model frumos. Acesta este un accesoriu foarte util pentru copii, iar copilașul dumneavoastră îl va putea folosi ca și un cărucior clasic sport. Sub scaun se află un spațiu mare de, depozitare unde copilașul dumneavoastră își va putea pune accesoriile sau alte jucării. Mânerul căruciorului are o înălțime de 63 cm. Căruciorul este potrivit pentru o păpuşă cu o mărime de 42 cm.

Căruciorul de jucărie este un produs franțuzesc de calitate, care are o frumusețe franțuzească, construcție metalică rezistentă, combinată cu materiale din plastic rezistente. Materialul din plastic este de calitate și plăcut la atingere. Această jucărie este imitația unui cărucior real. Copiilor le place să se joace cu păpușile, cu mare plăcere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc, o adorm sau o plimbă. Un cărucior de jucărie este accesoriul minunat pentru prințesa mică, care își dorește să-și ducă păpușa la o plimbare. Produsele Smoby sunt de înaltă calitate și au certificate europene de calitate. Dimensiunea căruciorului Baby Nurse este de 60*50*62 cm.

Joaca cu păpuşa are un rol important în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor. O păpușă va putea fi prietenul copilașului dumneavoastră cu, care își va forma o lume proprie în jurul lui. Acesta va face cunoștință cu sentimentele umane și în timp ce îi imită pe adulți va îmbrăca rolul de mamă. Astfel că, se va forma o relaţie adevărată. Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de jucăriile de calitate din materiale testate clinic. Produsele Smoby sunt de înaltă calitate şi dispun de standarde de calitate europeană.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni63*50*62 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...