Cărucior sport de păpușă pliabil Umbrella Stroller Mon Grand Poupon Corolle Canne Pink pentru păpușa de jucărie 36-42 cm de la vârsta de 24 de luni

Detalii privind produsul

Întâmpinați-vă copilul cu cea mai proaspătă noutate a ofertei noastre, care nu cucerește doar privirea copiilor, ci de asemenea și a părinților. Căruciorul de păpușă sport unic pliabil Umbrella Stroller din atelierul producătorului franțuzesc Corolle nu poate lipsi din setul micilor bone dacă cresc o păpușă de jucărie Mon Grand Poupon. Căruciorul de păpușă sport minunat pliabil cu motivul de ursuleț oferă bucurie de la vârsta de 24 de luni cu aspectul său realizat într-un design unic și cu forma lui bogat detailată. Căruciorul de păpușă este potrivit pentru păpușa de jucărie Corolle cu o dimensiune de 36-42 cm, este ușor, folosirea acestuia este ușoară. Înălțimea totală a căruciorului de păpușă este de 63 cm, avantajul său uriaș este că se poate plia foarte ușor, rapid și simplu. Folosirea acestuia va fi ușoară și pentru copii astfel preferata lor mică o vor putea împinge confortabil de dimineață până seara. Datorită căruciorului unic de păpușă pliabil, joaca cu păpușa de jucărie Corolle va fi de neuitat, copilul dumneavoastră se îmbogățește cu experiențe noi și amintiri minunate.

Cu căruciorul de păpușă pliabil Corolle realizat într-un design plăcut de copil de acum copilul dumneavoastră poate să pornească împreună la plimbare cu preferata ei mică. Desigur și siguranța păpușii de jucărie este foarte importantă astfel nu poate lipsi de pe căruciorul de păpușă nici centura de siguranță pentru fixarea preferatei mici. Căruciorul de păpușă este fixat cu elemente de siguranță ca în timpul jocului nici măcar eventual să nu-i rănească pe copii. Detaliile prelucrate perfect ale căruciorului de păpușă și materialul de bază de clasa întâi oferă o expriență foarte plăcută la atingere și ridică joaca cu păpușa la un nivel mai înalt astfel li-i se dezvoltă celor mici fantezia și de asemenea abilitățile de comunicare. Jocul de rol este foarte important deja de la faza incipientă, deoare cei mici fac cunoștință cu sentimentele lor, li-i se stârnește responsabilitatea. Datorită numeroaselor accesorii Corolle copii își pot hrăni, înfășa, îmbăia, adormi preferata lor mică și pe toate acestea în compania jucăriilor de cea mai bună calitate și cele mai frumoase. Constatați și dumneavoastră prin trusa medicală și accesorii.

Marca franțuzească Corolle este producătorul celor mai frumoase păpuși de jucărie deja din 1979. Fiecare păpușă de jucărie este întruchiparea calității unice și de clasa întâi, prelucrării detailate și a designului minunat franțuzesc. Marca este proprietarul premiului Parents’ Choice Awards și de asemenea altor multe  premii, care reflectă opinia părinților mulțumiți și a experților. Produsele Corolle corespund standardelor stricte ale uniunii, oferă o experiență foarte plăcută la atingere. Îndepliniți-i visurile copilului dumneavoastră și întâmpinați-l cu cea mai frumoasă păpușă din lume și cu accesorii, care aparțin de aceasta, pe care le găsiți exclusiv în oferta noastră. 

Caracteristici

  • cărucior de păpușă sport pliabil pentru păpușă de jucărie
  • pentru păpușa de jucărie cu o dimensiune de 36-42 cm
  • de la vârsta de 24 de luni
  • cu detalii formate pentru vârsta de copil
  • design minunat franțuzesc
  • calitate de clasa întâi
Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni63*28*45 cm
Inaltimea produsului63 cm
Dimensiunile ambalajului13*13*70 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,12 kg
Culoarearoz
Potrivit bebelusilor36 - 42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...