Cărucior mic de grădină cu unelte Garden&Seasons Écoiffier cu 6 accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Căruciorul mic de grădină Garden&Seasons din atelierul producătorului franțuzesc Écoiffier este o jucărie de calitate pentru copii hiperactivi deja de la vârsta de 18 luni. Căruciorul mic de grădină strălucește într-o combinație foarte frumoasă de culoare albastru-verde și s-a fabricat din material de plastic de calitate astfel cucerește atenția fiecărui copil de la prima vedere. Mânerul mare de împins a fost realizat în vederea manipulării ușoare, căruciorul mic este stabil, se poate ghida ușor datorită celor două roți. Setul de grădină conține 6 unelte utile, care ușurează treburile de grădină. Aici aparține grebla mare de frunză, grebla clasică, lopata mică, sapa, sapa de răsădit și stropitoarea. 

În partea inferioar a căruciorului mic se află stropitoarea, dar pe lângă acesta spațiul de depozitare se poate folosi și pentru depozitarea nisipului sau altor jucării.În timpul muncii cu uneltele de grădină cei mici vor fi mai aproape de lumea adulților, jocurile de rol stârnesc în ei responsabilitatea, li-i se dezvoltă fantezia și creativitatea lor. În timpul jocului cu uneltele de grădină se dezvoltă de asemenea motorica fină, abilitățile de mișcare. Dimensiunile căruciorului sunt de 27*18*57 cm, în timp ce înălțimea sa totală este de 57 cm. 

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene astfel că, jucăriile sunt potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești  Écoiffier încearcă să se abată de la tendință în primul rând cu designul unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând cu calitate la preț rezonabil. Prin folosirea materialelor reciclabile, culorilor nedăunătoare sănătății oferiți acesta oferă un timp petrecut sigur pentru copii noștrii. 

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni27*18*57 cm
Inaltimea produsului57 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...