Cărucior medical Medical Smoby electronic cu 12 accesorii

Detalii privind produsul

Căruciorul medical electronic Smoby Medical este o jucărie ideală pentru micii medici. Materialele din care este fabricat căruciorul sunt de înaltă calitate și sunt sigure pentru joaca copiilor. Colțurile acestuia sunt rotunjite astfel încât joaca cu căruciorul medical este completă sigură pentru copii. Căruciorul stă pe două roți astfel că este ușor de manevrat și micul medic poate avea grijă de pacienții lui oriunde. Căruciorul este compus din trei nivele, fiecare cu un compartiment pentru a depozita echipamentul medical fără de care medicul nu poate face acest lucru. Pe părțile laterale ale căruciorului se află un semn medical MEDICAL astfel încât toată lumea știe că salvarea este aproape. 

În partea de jos se află cel mai mare spațiu de depozitare, în partea din mijloc cel mai mic, iar în partea superioară din nou unul mai mare, unde se află și EKG-ul cu care micul medic poate monitoriza starea pacienților săi. În plus acest dispozitiv are de asemenea efecte sonore și luminoase, care avertizează schimbarea stării sănătății pacienților săi. Copii iubesc aceste efecte și le dau sentimentul că sunt niște medici adevărați. Căruciorul este fabricat în combinație de culori proaspete albastru-alb. Căruciorul medical electronic funcționează cu baterii. Căruciorul medical Medical este o jucărie frumoasă și utilă de la producătorul franțuzesc Smoby, care garantează cea mai înaltă calitate. Jucăriile Smoby au un material de înaltă calitate și un design franțuzesc modern. 

Doctorul nu-și va putea face treaba fără echipamentul medical. Căruciorul medical Medical pentru copii conține stetoscop, injecție, foarfecă, ciocan medical, EKG, termometru, medicamente, tablete sau bandaje. Acest cărucior medical conține în total 12 accesorii. Manipularea căruciorului medical este simplă datorită dimensiunilor sale de 33*32*60 cm, îl puteți depozita ușor oriunde. Înălțimea totală a căruciorului medical este de 60 cm. Acesta este o jucărie mare pentru toți copii de la 3 ani, cu care nu se vor plictisi. Ei se pot juca în cabinetul medical, de-a medicul și de-a pacientul . Nu numai că se vor bucura de multe ore de distracție, ci vor învăța multe în special din domeniul medical, care îi va ajuta să învingă frica de medici. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni33*32*60 cm
Inaltimea produsului60 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,00 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...