Cărucior 3in1 Maxi Cosi & Quinny Smoby (70 cm mâner de împins) roz-albastru

Transport gratuit Doprava zdarma
Producător: Smoby Categorie: Cărucioare pentru păpuși Cod produs: SM550192A
370,00 Lei
260,00 Lei
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Smoby Maxi-Cosi & Quinny 3in1 cărucior de jucărie este un cărucior de jucărie foarte practic, care poate fi folosit în 3 feluricărucior tradiţional adânc, cărucior sport buggy sau ca şi un coş Moses, care poate fi folosit separat ca şi un pătuţ sau un leagăn cu roţi. Căruciorul de fetiţe străluceşte în culori atractive de roz şi gri, şi este ornat cu albastru. Acesta este un accesoriu ideal fiecărei fetiţe care are păpuşă, şi care adoră să aibă grijă de acesta, de parcă ar fi un copil adevărat. Căruciorul Smoby face posibil ca păpuşa să steie în aer liber, să fie dus la plimbare sau să fie adormit. Jucăria este ideală pentru o păpuşă de 42 de cm. În scaunul căruciorului se află o centură de siguranţă pentru siguranţă păpuşilor. Scaunul confortabil din plastic este învelit cu un material de textil special.Roţile căruciorului sunt cu cauciuc, iar prima roată dublă este foarte puternică, de aceea asigură stabilitatea şi manevrarea uşoară a căruciorului. Prima roată a căruciorului poate fi învârtit în 360 de grade, de aceea manevrarea căruciorului este foarte confortabil.

Versiunea sportivă a căruciorului poate fi aşezat orizontal, astfel dacă aşezăm pe acesta coşul Moses, va deveni foarte repede într-un cărucior adânc. Parasolarul coşului Moses poate fi aplecat. Datorită mânerului format ergonomic al căruciorului, fetiţele - şi mămicile vor putea prinde mânerul confortabil. Înălţimea mânerului de împins de la pământ este 70 cm, iar lungimea coşului Moses este 50 de cm. Este dotat cu un depozitor practic, transportul acestuia este foarte uşoară. Modelul de scaun de maşină are un mâner reglabil. Designul realistic şi unic va face căruciorul un accesoriu ideal la jocurile cu păpuşi. Jucatul cu păpuşi face parte din jocurile preferate ale fetiţelor.  În afară de distracţie, face parte şi din dezvoltarea copiilor, deoarece astfel se dezvoltă abilităţile motorice fine, vorbitul cu păpuşi dezvoltă abilităţile comunicative şi cele lingvistice ale copiilor. Fetiţele se joacă cu păpuşile lor, de parcă ar fi copilul lor adevărat, iar prin acesta vor ajunge mai aproape de lumea adulţilor, şi vor învăţa ce înseamnă să fii mamă. Căruciorul de jucărie Maxi Cosi & Quinny străluceşte în culoare de roz-albastru şi este un accesoriu ideal pentru jocurile de rol cu păpuşi, cu ajutorul căreia copii vor învăţa să se orienteze în lumea reală.

Smoby este o firmă franceză renumită, care se ocupă cu producerea jucăriilor de copii din plastic de calitate înaltă. Culorile veseli şi vii ale jucăriilor Smoby din plastic dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor. Plasticul folosit la fabricare este puternic şi rezistent, totuşi este neted ,plăcut şi mătăsos la atingere. La finalul procesului verificat cu mare severitate se află un produs corespunzător cerinţelor severe de siguranţă. Căruciorul poate fi pliat cu uşurinţă, nu ocupă mult loc, de aceea poate fi transportat uriunde cu uşurinţă. Căruciorul este foarte stabil, dar în acelaş timp şi foarte stabil, construcţia acestuia este din metal solid combinat cu plastic. Fetiţa Dumneavoastră poate folosi căruciorul de jucărie ca pe un cărucior sport, adânc tradiţional, sau ca şi un pătuţ sau un buggy, indiferent de alegere acesta va fi o jucărie foarte distractivă.

Caracteristici

 • cărucior splendid 3in1 de jucărie
 • cărucior adânc, buggy şi scaun de maşină
 • poate fi folosit şi ca un pătuţ sau un leagăn cu roţi
 • roată anterioară dublă pentru o folosire mai simplă
 • jucărie cu funcţii multiple
 • nuanţe firave de fetiţe
 • este recomandat de la 3 ani
 • este ideal unei păpuşi de jucărie de 42 de cm.
 • roţi cu cauciuc
 • combinaţie într-o construcţie metalică solidă şi de plastic
 • produs francez de calitate
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni49*41*70 cm
Inaltimea produsului70 cm
Inaltimea manerului de impins70 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,70 kg
Culoarearoz
Potrivit bebelusilor46 cm

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...