Cărucior pentru păpuşă Maxi Cosi&Quinny Smoby sport buggy (70 cm mâner de împins) roz-portocaliu

Detalii privind produsul

Căruciorul de jucărie, Smoby Maxi Cosi & Quinny este un cărucior practic sport - buggy cu o centură de siguranță portocalie, care va fixa păpușa. Acesta strălucește într-o combinație de culori foarte atractive roz argintiu și portocaliu. Acesta este un accesoriu minunat pentru păpușa de jucărie potrivit pentru copii. Copii se plimbă cu plăcere cu păpușa lor afară în parc. Căruciorul de jucărie sport este potrivit pentru o păpușă cu o mărime de 42 cm. Prima roată a căruciorului este dublă, iar datorită acesteia căruciorul este foarte stabil și în același timp se poate ghida foarte ușor. Prima roată este planetară și se rotește la un unghi de 360 de grade. Căruciorul este dotat cu o construcție puternică metalică combinată cu material din plastic, care este ușor dar în același timp și stabil. Păpușa se poate fixa cu centura de siguranță ca să nu cadă. Mânerul este format ergonomic și este potrivit pentru copii de la 3 ani. Înălțimea mânerului de la sol este de 70 cm. Acesta ne amintește de un cărucior real.

Căruciorul de jucărie, Smoby Maxi Cosi & Quinny este foarte confortabil, scaunul din plastic este acoperit cu un material special și este dotat și cu o centură de siguranță. Acest cărucior de jucărie este un produs franțuzesc de calitate, completat cu o frumusețe franțuzească, construcție puternică metalică combinată cu materiale rezistente din plastic. Căruciorul se poate plia și foarte ușor astfel că, îl vom putea duce oriunde cu noi. Datorită acestui lucru nu ocupă mult spațiu. Păpușa nu face parte din ambalaj. Materialul din plastic este de calitate și neted la atingere. Această jucărie este imitația reală a unui cărucior real. Copiilor le place să se joace cu păpușa, cu plăcere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc, o adorm sau o plimbă. Un cărucior de jucărie este un accesoriu minunat pentru fiecare prințesă mică, care își dorește să-și ducă păpușa la plimbare.

Produsele Smoby sunt de înaltă calitate și au certificate de calitate europeană. Joaca cu păpușa are un rol important în dezvoltarea abilităţilor de comunicare și de limbaj al copiilor. Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor testate clinic și de calitate. O păpușă va putea fi prietenul imaginar al copilașului cu, care își va putea forma propria lume în jurul lui. El va face cunoștință cu sentimentele umane și în timp ce îi va imita de adulți va îmbrăca rolul de mamă. Dimensiunea produsului este de 49*41*70 cm. Jucăria este compatibilă cu alte accesorii din seria Maxi Cosi & Quinny astfel că se pot combina.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni49*41*70 cm
Inaltimea produsului70 cm
Dimensiunile ambalajului36*16*58 cm
Înălțimea mânerului70 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,60 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă46 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...