Cărucior pentru păpuşi gemene Maxi Cosi&Quinny Twin Smoby (70 cm mâner de împins) roz-gri

Detalii privind produsul

Căruciorul, Smoby Maxi Cosi & Quinny Twin este un cărucior pentru păpuşi gemene și strălucește în combinația minunată de culori roz închis, portocaliu și argintiu. Copilașul dumneavoastră va trăi o experiență dublă la fiecare plimbare în care va putea duce două păpuși cu el. Căruciorul stă pe trei picioare puternice. Prima roată se rotește la un unghi de 360 de grade și este foarte silențioasă. Căruciorul dispune de o construcție puternică metalică combinată cu material din plastic datorită căruia este foarte ușor și în același timp stabil. Păpușa se poate fixa și cu centura de siguranță, care o protejează de o posibilă cădere. Mânerul este format ergonomic și este ideal pentru copii dela 3 ani. Înălțimea de la sol este de 70 cm. Acesta are un design precum cel real și amintește de un cărucior real.

Scaunul confortabil din material de plastic al căruciorului de jucărie, Smoby Maxi Cosi & Quinny Twin este acoperit cu un material special. Căruciorul se poate regla în două moduri, scaunele se pot întoarce spre fetița dumneavoastră sau cu spatele către prințesa dumneavoastră sau în direcția călătoriei. Acesta este un cărucior minunat modern, versiunea foarte frumoasă a căruciorului folosit de mămici. Fetițele cărora le place să-și plimbe păpușa se vor juca timp de mulți ani cu acest cărucior. La curățarea materialelor folosiți un burete semi umed. Căruciorul de jucărie este un produs franțuzesc de calitate, completat cu o frumusețe franțuzească, construcție puternică metalică combinată cu materiale din plastic rezistente. Materialul din plastic este de calitate și neted la atingere. Căruciorul este compatibil cu alte accesorii din seria Maxi Cosi & Quinny, pe care de asemenea le veți putea achiziționa. 

Această jucărie este imitația unui cărucior sport precum cel real. Copiilor le place să se joace cu păpușa, cu plăcere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc, o adorm sau o plimbă. Acest cărucior de jucărie este un accesoriu minunat pentru fiecare prințesă mică, care își dorește să-și ducă păpușa la plimbare. Produsele Smoby sunt de înaltă calitate și au certificate de calitate europeană. Joaca cu păpușa are un rol important în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor. Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din materiale testate clinic și de calitate. O păpușă va putea fi și prietenul imaginar al copilașului dumneavoastră cu, care își va putea forma o lume proprie în jurul lui. Acesta va face cunoștință cu sentimentele umane și în timp ce îi imită pe adulți va îmbrăca rolul de mamă. Dimensiunea produsului este de 52*37*70 cm.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni52*37*70 cm
Inaltimea produsului70 cm
Dimensiunile ambalajului42*16*58 cm
Înălțimea mânerului70 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,24 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă46 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...