Cărucior de lucru Mecanique Écoiffier cu 20 accesorii

Detalii privind produsul

Cărucior de lucru pentru copii Écoiffier Mecanique este o jucărie mare și practică pentru băieții mici, care privesc cu entuziasm adulții la muncă și îi imită cu plăcere în timpul jocului. Căruciorul este ușor și are două roți, care se rotesc cu ușurință. Cele două mânere sunt plăcute la atingere, care fac ca acest cărucior să fie un dispozitiv mobil real cu un instrument astfel copilul poate să-l ia cu ușurință cu el. Căruciorul are de asemenea o cutie de scule, care are până la 20 de unelte de lucru diferite. 

Șurubelniță, ciocan, șuruburi, piulițe, prize, clești și cheie franceză. Copilașul mic, care bricolează poate asambla, înșuruba, stimula imaginația și cu ajutorul unor instrumente poate să creeze orice formă. Întregul cărucior, inclusiv uneltele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și durabile, care rezistă mult timp și sunt plăcute la atingere. Acesta este fabricat într-o culoare frumoasă roșie și galbenă, care oferă prospețime și autenticitate. Acesta este completat cu o culoare argintie și culoarea roșiatică îl face să arate precum cel real. 

Uneltele sunt fabricate exact pentru mânuțele mici ale copiilor astfel că, copilașul va ști cum să le prindă într-un mod corespunzător și să se joace cu acestea. În timpul producției accentul este pus pe siguranță astfel că, toate colțurile sunt rotunjite. Un astfel de joc încurajează creativitatea copiilor și le îmbunătățește abilitățile motoricii fine și abilitățile manuale. Ei învață să recunoască uneltele și utilizarea lor practică. Jucăria este fabricată de producătorul franțuzesc Écoiffier, care îndeplinește cele mai stricte standarde europene. Acesta este potrivit pentru copii de la vârsta de 2 ani. Dimensiunile acestuia sunt de 29,5*29,5*56,5 cm. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni30*27*57 cm
Inaltimea produsului57 cm
Dimensiunile ambalajului80*60*40 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,87 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...