Cărucior Maxi Cosi&Quinny 5in1 Smoby (mâner 70 cm) roz-portocaliu

Detalii privind produsul

Căruciorul, Smoby Maxi Cosi & Quinni 5în1 este un accesoriu multifuncțional pentur îngrijirea păpușii de jucărie, care este un cărucior sport, scaun de mașină, leagăn, scaun înalt de masă și coș bebe în același timp. Această jucărie fantastică este potrivită pentru fetițele de la 3 ani. Combinația minunată de culori a căruciorului roz, gri și portocaliu va oferi un efect cu stil astfel că, niciun copilaș nu-i va putea rezista. Copii cu mare plăcere își plimbă păpușa în parc, o transportă cu mașina în scaunul de mașină cu un design precum cel real, o hrănesc în scaunul de masă, o leagănă sau o adorm. Căruciorul cu trei roți s-a fabricat pentru o păpușă de jucărie de 42 cm. Prima roată dublă va oferi o folosire și manevrare ușoară. Căruciorul este foarte ușor, dar în același timp foarte stabil, iar structura sa puternică metalică este completată cu material din plastic. 

Varianta tradițională sport a căruciorului de jucărie se poate transforma ușor în scaun de mașină, leagăn, scaun de masă sau coș bebe. Structura acestuia se poate monta ușor. Scaunul de mașină se poate folosi în timpul călătoriei asigurând astfel transportarea sigură a păpușii. Centura de siguranță strălucește în culoare portocalie, mânerul are o formă ergonomică. Înălțimea acestuia de la sol este de 70 cm. Designul său precum cel real îi va cuceri privirea fiecărui copilaș. Căruciorul Smoby Maxi Cosi & Quinni 5in1 este un produs maxim de confortabil, scaunul din plastic este acoperit cu un material special din textil și dispune de o centură de siguranță. La curățarea acestuia folosiți doar un burete semi umed. Scaunul de mașină dispune de un mâner reglabil. 

Producătorul franțuzesc renumit Smoby fabrică jucării din plastic de calitate înaltă cu un design precum cel real. Materialul din plastic folosit la fabricare este puternic și rezistent, dar în același timp neted, plăcut și moale la atingere. Pentru o siguranță mai mare colțurile jucăriilor sunt rotunjite. Joaca cu păpușa se află printre jocurile preferate ale fetițelor. Pe lângă distracție are un rol în dezvoltarea copiilor. Fetițele vor avea grijă de păpușa lor ca și de proprii lor copii astfel că, vor fi mai aproape de lumea adulților și vor învăța în ce constă rolul de mamă. Căruciorul ușor și neted la atingere este un accesoriu excelent pentru îngrijirea păpușii, pe care și cele mai mici fetițe îl vor putea duce cu ele la plimbările pe stradă și vor îmbrăca rolul de mamă. Joaca cu păpușa are un rol important în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor. În propria lume mică a copiilor păpușa va avea rolul de prieten astfel că, nu ezistați nicio clipă și oferiți-i bucurie prințesei dumneavoastre mici prin achiziționarea jucăriei. 

Caracteristici

 • Cărucior de jucărie 5 în 1
 • Posibilitate de folosire multifuncțională
 • Cărucior sport, scaun de mașină, leagăn, coș bebe, scaun de masă cu pult pentru hrănire
 • Centură de siguranță, care îi oferă siguranță păpușii
 • Combinație de culori roz-portocaliu
 • Înălțimea mânerului 70 cm
 • Pentru păpușa de jucărie 42 cm
 • Design precum cel real
 • Scaun cu husă din material special textil
 • Combinație între construcție metalică puternică și material din plastic
 • Transportare ușoară
 • Roată dublă în față pentru o stabilitate mai mare și o folosire mai ușoară
 • Produs franțuzesc de calitate
 • Potrivit de la 3 ani
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...