Cărucior mic de grădină Garden&Seasons Écoiffier cu accesorii pentru grădină de la 18 luni

Detalii privind produsul

Căruciorul mic de grădină tractabil Garden&Seasons din atelierul producătorului franțuzesc Écoiffier este o jucărie minunată pentru cei mai mici deja de la vârsta de 18 luni. Căruciorul mic de grădină verde dispune de un mâner de împins lung datorită căruia se poate ghida ușor astfel copilul dumneavoastră poate transporta deja ușor jucăriile sale de grădină. În set se află găleată decorată cu imagine, lopată roșie și greblă, stropitoare turcoaz și ghiveci de floare, tot ceea ce poate avea nevoie un grădinar obișnuit. Căruciorul mic și accesoriile s-au fabricat din material de plastic de calitate și îi vor servi pe cei mici pentru un timp îndelungat. 

Jocurile de rol au un efect foarte bun asupra dezvoltării copiilor, în timpul jocului vor fi mai aproape de lume adulților. Îmbrăcând rolul de grădinar în cei mici se stârnește dorința după cunoașterea naturii, petrec mai mult timp în aerul curat. Căruciorul mic cu accesoriile se armonizează în culoare și design, devin jucăriile preferate ale celor mici. Dimensiunile căruciorului sunt de 40*27*21 cm. Întâmpinați-vă copii cu accesorii rezistente de grădină și cărucior mic practic în care poate să transporte și alte jucării. 

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte cerințe europene astfel că, jucăriile Écoiffier sunt potrivite deja chiar și pentru cei mai mici. Jucăriile francezului Écoiffier se remarcă pe piață cu unicitatea lor, aspectul modern, cu siguranța lor în calitate înaltă și nu în ultimul rând este vorba despre produse oferite la preț rezonabil. 

Doprava 59
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni40*27*21 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,75 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii