Cărucior de tras din trestie de zahăr Bio Sugar Cane Beach Cart Smoby cu găleată -din colecția Smoby Green 100% reciclabil de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jucăriile ecologice din colecția Smoby Green ne ajută să ne protejăm planeta. Căruciorul de tras din trestie de zahăr Beach Cart de la producătorul franțuzesc Smoby este cadoul ideal pentru toți copilașii de la vârsta de 18 luni. Frumosul cărucior este realizat într-o delicată e culori albastru-portocaliu, cu o imagine a vieții subacvatice. Băieții și fetele se vor bucura, de asemenea, de setul frumos din 5 piese, care conține o găleată, lopată, greble, o formă de nisip tip barcă și o sită pentru nisip. Întregul set este realizat din trestie de zahăr, deci este 100% reciclabil, în timp ce materialul de plastic constă în timp ce 90% din plasticul utilizat provine din componenta organică obținută din trestia de zahăr cu creștere rapidă, deci nu împovărează mediul.

Setul atemporal îi va distra pe copii pentru o lungă perioadă de timp, îl vor putea folosi în curte, grădină, în nisipar sau într-o excursie lângă apă și în vacanță. Cu accesoriile Smoby, cei mici vor putea creea forme în nisip, își vor construi diferite castele sau săpa tunele. Datorită mânerului verde pliabil de pe cărucior, cei mici își vor putea trasnporta jucăriile oriunde își vor dori. Într-un mod jucăuș își dezvoltă abilitățile motorice, gândirea logică, învețe să lucreze cu accesorii noi și își dezvoltă imaginația și creativitatea. Designul francțuzesc atemporal, combinat cu plasticul moale, catifelat la atingere, va crea o atmosferă veselă și plăcută în timpul jocului.

Producătorului franțuzesc Smoby îi pasă de mediu, așa că, vă veți putea bucura de produsul într-un ambalaj elegant realizat din carton solid, care poate fi 100% reciclat. Producția de jucării din plastic durabil este în prezent o mare provocare pentru toți producătorii, iar Smoby este unul dintre acești producători. Jucăriile din plastic din surse vegetale prezintă aceeași calitate, durabilitate și au, de asemenea, o suprafață fină ca jucăriile din plastic, obținute din petrol, deci nu veți observa nicio diferență. De aceea jucăriile ecologice, sunt foarte populare și au grijă de mediul înconjurător. Dimensiunile produsului sunt de 44*27*24 cm, înălțimea găleții este de 19 cm.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni44*27*24 cm
Lungime intreaga44 cm
Inaltimea galetii17 cm
Greutate0,9 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...