Cărucior de lucru Maşini Smoby cu maşină mecanică de găurit, cu maşinuţă Fulger McQueen şi cu 27 de accesorii

Detalii privind produsul

Căruciorul de lucru Smoby Cars (Maşini) pentru copii este un joc foarte elaborat şi frumos pentru băieţii mici, care sunt dornici să se joace cu unelte și care adoră mașinile. Întregul cărucior, inclusiv accesoriile sale, este fabricat din materiale plastice de cea mai bună calitate, rezistente și foarte durabile. În același timp, ele sunt plăcute şi catifelate la atingere, sunt inofensive pentru sănătate. Toate marginile sunt rotunjite pentru o securitate sporită. Căruciorul are două roţi care se rotesc cu uşurinţă, astfel poate fi mutat dintr-o parte în alta foarte uşor. Străluceşte în culorile splendide de roşu şi negru. Oferă impresia unui cărucior portabil de curse adevărate. Căruciorul este conceput în spiritul poveştii cunoscute Maşini, care este foarte populară în rândul copiilor, astfel acest joc va fi iubit îndată. Se compune din trei niveluri.

Uneltele pot fi aşezate pe raftul inferior al căruciorului, cum sunt şuruburile şi şurubelniţa. În mijloc se află un raft care este ideal, de asemenea, pentru depozitarea uneltelor. Pe partea laterală a căruciorului, micul meseriaş își poate agăţa uneltele, cum ar fi cheia fixă. Nivelul superior este folosit ca suprafață de lucru, aici se află un disc detașabil care este folosit pentru a fixa șuruburile. Căruciorul conţine în total 27 de accesorii, fiecare proiectat astfel încât micuţul dvs. să le poate prinde corect şi să se poată juca cu ele. Din accesoriile acestui cărcuior face parte şi o figurină cunoscută din povestea Maşini, maşinuţa Fulger McQueen. Această maşinuţă poate fi dezmembrată. Micul mecanic va putea schimba roţile maşinuţei înainte de fiecare cursă sau va putea verifica motorul acesteia. Pe suprafața de lucru, burghiul mecanic are un loc propriu, cu ajutorul căruia copilul va putea dezmembra maşinuţa şi apoi reasambla.

Maşina de găurit funcţionează cu o simplă apăsare a unui buton. Căruciorul de lucru de jucărie este un joc complex cu un design fermecător de la compania franceză Smoby, care are o tradiţie îndelungată şi garantează o calitate excepțională. Căruciorul este ușor de transportat, este compact și ușor de depozitat dacă este necesar. Dimensiunile sale sunt 21*31*57 cm. Acest joc va fi adorat foarte repede de copiii care adoră maşinuţele. Ei se vor putea bucura de joaca cu acesta, iar prietenii lor se pot alătura jocului. Unul dintre ei poate fi şoferul de curse, iar celălalt poate fi mecanicul maşinuţei. Vor învăţa importanţa muncii în echipă. În afară de distracţie, se stimulează motricitatea fină şi îndemânarea copiilor, care sunt foarte importante la o vârstă mai înaintată. Căruciorul de lucru Cars de jucărie este recomandat copiilor de la vârsta de 3 ani.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni21*31*57 cm
Inaltimea produsului57 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoșu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...