Cărucior de lucru Mecanique Écoiffier cu 18 accesorii de la 24 luni

Detalii privind produsul

Căruciorul de lucru Mecanique Écoiffier este un joc modern cu un design splendid. Este ideal pentru băieţii care se joacă cu entuziasm cu unelte şi care adoră să-şi privească tatăl în timpul lucrului în jurul casei. Întreaga maşinuţă, inclusiv accesoriile, sunt fabricate din materiale excelente. Plasticul este plăcut la atingere şi rezistent în acelaş timp, astfel va rezista mult timp. Căruciorul de lucru este echipat cu două roţi şi cu mâner, astfel jocul este uşor de transportat. Micul meseriaş va putea duce cu el acest cărucior oriunde. În timpul producției au acordat atenție siguranței jocului, astfel toate marginile sale sunt rotunjite.

Este realizată în combinaţia culorilor splendide de roşu şi argintiu. Dimensiunile căruciorului Mecanique sunt de 31*36*48 cm. Écoiffier este o companie franceză care îndeplinește cele mai stricte cerințe europene. Măsuţa conţine numeroase accesorii - în total 18 bucăți. Acestea sunt alcătuite din unelte care au o proiectare ergonomică, prin urmare micuţul îl va putea prinde în mână şi se va putea juca cu el într-un mod corect. Uneltele de jucărie includ şuruburi, piulițe, ciocan, clește combinat, șurubelniță și cheie franceză. Căruciorul cu unelte şi două niveluri oferă o mulţime de spaţiu pentru depozitarea uneltelor şi pentru a lucra cu ele.

La nivelul inferior se află o cutie pentru unelte care, de asemenea, face parte din echipamentul de lucru. În aceasta copilul va putea depozita uneltele sale şi le va putea transporta oriunde. Suprafaţa superioară de lucru oferă micuţilor un spaţiu pentru joc, aici vor putea inventa şi realiza diferite lucruri cu uneltele din acest joc. Astfel se dezvoltă motricitatea fină şi îndemânarea lor. În plus, vor învăţa să recunoască unele tipuri de unelte şi să practice utilizarea corectă a lor. Este recomandat copiilor de la vârsta de 2 ani. Şi prietenii copilului se pot alătura, astfel copilul dvs. îşi va putea forma simţul social şi lucrul în echipă.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni31*36*48 cm
Inaltimea produsului48 cm
Dimensiunile ambalajului66*60*56 cm
Greutate1,34 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...