Cărucior de lucru de jucărie Maşini Smoby cu maşinuţă Fulger McQueen, cu maşină mecanică de găurit şi cu 15 accesorii

Detalii privind produsul

Căruciorul de lucru Smoby Cars (Maşini) de jucărie pentru copii este un joc foarte elaborat şi frumos pentru băieţii mici, care sunt dornici să se joace cu unelte și care adoră mașinile. Căruciorul este realizat în combinaţia culorilor splendide de roşu şi negru. Oferă impresia unui garaj de curse real. Căruciorul cu unelte Cars este fabricat din materiale de primă clasă. Din materiale de plastic de calitate, care sunt foarte durabile şi vor rezista multă vreme. În același timp, ele sunt plăcute şi catifelate la atingere. Făcut pentru siguranţă, marginile sale sunt rotunjite, prin urmare micul mecanic auto se va putea juca fără griji.

Căruciorul pentru micii mecanici stă pe două roţi care se învârtesc uşor, astfel micul mecanic auto îl va putea duce oriunde. Se compune din trei niveluri. Pe primul nivel se află un spaţiu mare pentru depozitare. Micul mecanic auto va putea depozita aici piesele şi sculele sale. Nivelul din mijloc este mai mic, aici poate parca maşinuţa Fulger McQueen, care face parte din căruciorul de lucru. El este cunoscut de toată lumea din povestea Maşini, care este o poveste destul de populară în rândul copiilor. Partea dominantă a jocului este nivelul superior, acesta este locul unde micuţul dvs. îşi poate dezlănţui fantezia şi poate crea. Aici va găsi o maşină mecanică de găurit care funţionează prin apăsarea unui buton. Cu ajutorul acesteia se poate efectua întreţinerea maşinuţei, care poate fi descompusă în 12 piese. Micul mecanic auto va putea verifica motorul maşinuţei înainte de fiecare cursă sau va putea schimba roţile acesteia.

Căruciorul conţine în total 15 accesorii - conţine de ex. o surubelniţă manuală şi un cleşte combinat.Căruciorul de lucru Cars pentru copii este un joc cu un design uluitor de la compania franceză Smoby, prin urmare îndeplinește cele mai stricte cerințe europene. Poate deveni un decor ideal pentru camera băieţilor. Este compact şi poate fi depozitat dacă este necesar. Dimensiunile căruciorului sunt 27*31*57 cm. Cu acest joc copilul va avea parte de o mulțime de distracție, dar, mai important, va învăţa obiceiuri de lucru de bază, îşi va dezvolta motricitatea fină şi îndemânarea. Va învăţa să recunoască echipamentele de lucru și utilizarea lor. Aceste experiențe sunt foarte importante la o vârstă mai mare. Jocul este recomandat copiilor de la vârsta de 3 ani.

Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni27*31*57 cm
Inaltimea produsului57 cm
MecanicDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoarearoșu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii