Cărucior de lucru Black&Decker Devil Workmate 3 în 1 Smoby cu unelte şi cu 18 accesorii

Detalii privind produsul

Căruciorul de lucru Black&Decker Devil Workmate 3 în 1 de jucărie este un joc minunat pentru micii meseriaşi. Întregul cărucior de lucru şi toate accesoriile sunt fabricate din plastice de calitate, care sunt durabile şi rezistă mulţi ani, totuşi sunt plăcute şi inofensive pentru sănătate. Pentru o siguranţă sporită au acordat atenţie pentru marginile rotunjite. Este un cărucior cu mai multe funcţii, care funcţionează în trei feluri. Funcţionează ca şi un cărucior pentru manipulare cu două roţi care se rotesc uşor, de aceea micul meseriaş îl va putea duce oriunde cu el. Poate funcţiona ca şi o masă de lucru, astfel copilul dacă ajunge la locaţia potrivită poate aşeza uneltele pe măsuţă, apoi poate lucra. În această poziţie măsuţa stă pe două roţi şi pe două picioare stabile şi puternice.

Dacă este necesară transportarea unei încărcături mai mare, căruciorul devine un cărucior uimitor pentru transport. Căruciorul de lucru Black&Decker Devil Workmate pentru copii este un joc complex cu un design minunat şi remarcabil de la renumita companie franceză Smoby a cărei tradiție îndelungată garantează cea mai înaltă calitate europeană. Jocul îi ajută pe cei mici să obțină abilități motorii și vor învăța denumirile uneltelor şi modul în care aceste unelte funcţionează. Întregul cărucior de lucru oferă impresia unui accesoriu adevărat de lucru. Având în vedere că acest cărucior este pliabil, este foarte compact, iar la nevoie poate fi depozitat cu uşurinţă. Uneltele şi accesoriile au proiectare ergonomică, prin urmare copilul le poate prinde cu uşurinţă şi se poate juca cu ele. Este fabricat în combinaţia culorilor roşu şi negru, cu culoare argintie. Întregul cărucior oferă impresia unui accesoriu adevărat de lucru.

În orificiile de pe suprafaţa de lucru, micul meseriaş va putea încerca înşurubarea, astfel se dezvoltă abilităţile motrice fine, care este un lucru foarte important la o vârstă mai mare. Căruciorul este bine echipat, conţine o şurubelniţă, o cheie fixă, o cheie hexagonală, o ladă pentru unelte, şuruburi - în total 20 de accesorii. Îşi va putea invita prietenii la joacă, cu ajutorul căruia îşi va îmbunătăţi comportamentul social şi simţul pentru munca în echipă. Este potrivit mai ales băieților de la vârsta de 3 ani. Dimensiunile căruciorului de lucru sunt 30*32*58 cm. Căruciorul este foarte ușor, practic și este ușor de transportat, iar la o încărcătură mai mare va deveni un cărucior pentru transport. Cu acest joc, copilul se va distra, îşi va implica fantezia și creativitatea și va învăța multe lucruri noi.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni30*32*58 cm
Inaltimea produsului58 cm
Înălțimea suprafeței de lucru42 cm
Dimensiunile ambalajului39*20*58 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...