Cărucior de jucărie R Boxer Roxanne Smoby (70 cm mâner de împins) roz-portocaliu

Detalii privind produsul

Căruciorul de jucărie Smoby R Boxer Roxanne este un cărucior unic de jucărie, de sport. Străluceşte într-o combinaţie frumoasă de culori, culorile roz şi roz deschis combinat cu culoarea portocalie. Construcţia căruciorului este solidă şi metalică. Căruciorul are trei roţi, aceste roţi sunt din cauciuc, dar se descurcă chiar şi cu terenurile mai grele. Căruciorul R Boxer Roxanne de sport este dotat cu o copertină practică şi cu un spaţiu pentru depozitare situată sub scaun, în care micuţul va putea depozita alte accesorii sau jucăriile sale. Acesta este un cărucior stabil pentru păpuşi, ursuleţi sau alte jucării cu o dimensiune mai mare, între 63 şi 70 cm. Mânerul de împins are o înălţime de 70 cm. Acest accesoriu unic este recomandat pentru copii de la vârsta de 3 ani.

Datorită rezistenței sale și a construcției solide de fier, aceasta va servi copilul dumneavoastră mulți ani. Acest cărucior de jucărie este un produs francez de calitate, care conţine frumuseţea franţuzească şi are o construcţie solidă metalică, care este combinată cu plastic rezistent. Plasticul acestuia este de calitate şi catifelat la atingere. Acest joc este o copie realistică al unui cărucior adevărat de sport. Copiii adoră să se joace cu păpuşile, să le spele, să le îmbrace, să le adoarmă sau să le plimbe. Acest cărucior de jucărie este un accesoriu splendid pentru fiecare prinţesă, care adoră să se plimbe cu păpuşa ei.

Produsele Smoby sunt de înaltă calitate, au certificat european de calitate. Joaca cu păpuşi are un rol foarte important în dezvoltarea comunicării şi a abilităţilor lingvistice ale copilului. Smoby este o marcă franceză faimoasă, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii, realizate din materiale testate referitor la sănătate. O păpuşă poate deveni chiar şi prietenul imaginar al unui copil, cu ajutorul căruia îşi va putea crea propria lui lume. Copilul se va familiariza cu sentimentele umane şi va interpreta rolul mamei sale. Dimensiunile căruciorului de sport sunt 69*42*70 cm. Accesoriile păpuşii vor face ca joaca cu păpuşi să fie unică.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni69*42*70 cm
Dimensiunile ambalajului35*19*87 cm
Greutate2,70 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...