Cărucior 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby (70 cm mâner de împins) roz-portocaliu

Detalii privind produsul

Căruciorul de jucărie Smoby Maxi-Cosi&Quinny 3in1 este o combinație practică triplă, cărucior adânc de jucărie, cărucior adânc sport buggy cu marsupiu într-unul sau coșul său de bebe se poate folosi ca pătuț sau din acesta se poate forma și un leagăn practic pe roți pentru păpușa de jucărie. Acesta strălucește într-o combinație foarte atractivă de culoare, este de culoare roz, gri și portocaliu. Această jucărie este un accesoriu minunat de păpușă pentru copii. Copii cu plăcere se plimbă cu păpușa lor în parc, în aerul praspăt sau cu plăcere o adorm în leagănul practic. Coșul de bebe al căruciorului se poate folosi și ca pătuț de jucărie în camera de copil. Căruciorul de jucărie este potrivit pentru păpușa de 42 cm. Prima roată a căruciorului este dublă, datorită acesteia căruciorul este foarte stabil și în același timp se poate și ghida foarte ușor. Prima sa roată este pivotantă, se rotește la 360 de grade. Căruciorul este dotat cu o construcție solidă metalică, combinat cu material din plastic, este ușor și în același timp și stabil. Păpușa se poate fixa și cu centura de siguranță de culoare portocalie ca să nu cadă afară.

Dacă coșul de bebe sport îl formați în poziție orizontală și îl asigurați, căruciorul se transformă într-un cărucior tradițional adânc, cu un parasolar pliabil. Brațul de împins este format ergonomic, este ideal pentru copii de la vârsta de 3 ani. Înălțimea brațului de prins este de 70 cm și lungimea coșului de bebe este de 50 cm. Partea adâncă a coșului de bebe datorită mânerului, se poate transporta ușor. Acesta amintește de un cărucior adevărat. Căruciorul de jucărie Smoby Maxi Cosi&Quinny 3în1 este foarte confortabil, scaunul său din plastic este învelit cu un material special și este dotat și cu o centură de siguranță. Mânerul scaunului mașinii se poate regla. Acest cărucior de jucărie este un produs franțuzesc de calitate dotat cu un simț de frumusețe franțuzească cu o construcție solidă metalică combinat cu materiale din plastic durabile. Căruciorul se poate plia foarte ușor astfel că, îl putem duce oriunde cu noi. Datorită acestuia nu ocupă mult spațiu. Păpușa nu face parte din ambalaj. 

Materialul său din plastic este de calitate și neted la atingere. Această jucărie este imitația precum cea reală a căruciorului adevărat. Copiilor le place să se joace cu păpușa, cu plcăere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc, o adorm sau o plimbă. Un cărucior de jucărie este un accesoriu minunat pentru fiecare fetiță, care își dorește să-și ducă păpușa la plimbare. Produsele Smoby sunt de calitate înaltă, dispun de certificate de calitate europeană. Joaca cu păpușa are un rol important și în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor. Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate, fabricate din materiale testate clinic. O păpușă poate fi și prietenul imaginar al copilului dumneavoastră cu care poate să formeze o lume proprie în jurul său. Acesta face cunoștință cu sentimentele umane în timp ce îi imită pe adulți îmbrăcând rolul de mamă. Dimensiunile produsului sunt de 49*41*70 cm. Copilul dumneavoastră poate să experimenteze o distracție minunată cu această jucărie în orice formă îl folosește, ca și cărucior sport, cărucior tradițional adânc, dar și variația ușoară buggy îi asigură o distracție veselă copilului dumneavoastră.  

Caracteristici

 • cărucior minunat pentru păpușa de jucărie 3în1
 • cărucior adânc, buggy și scaun de mașină
 • se poate folosi ca pătuț sau leagăn pe roți
 • prima roată dublă pentru ghidarea ușoară
 • folosire multifuncțională
 • culori plăcute de fetiță
 • recomandat de la vârsta de 3 ani
 • pentru păpușa de jucărie de 42 cm
 • cu roți din cauciuc
 • structură durabilă metalică combinată cu material din plastic
 • produs franțuzesc de calitate
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni49*41*70 cm
Inaltimea produsului70 cm
Înălțimea mânerului70 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,7 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă46 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...