Cărucior Cenuşăreasa Prinţeşă Smoby (63 cm mâner de împins) de la 3 ani

Detalii privind produsul

Căruciorul sport de jucărie, Smoby Prințesa Cenușăreasa este un cărucior stabil și rezistent pentru păpușă și este potrivit pentru fetițele de la 1,5 ani. Acesta strălucește într-o combinație frumoasă de culori de albastru minunat și plăcut și alb combinat cu roz plăcut, care va decora designul căruciorului. Scaunul căruciorului este decorat cu un model frumos. Acesta este un accesoriu foarte util pentru copii, iar copilașul dumneavoastră îl va putea folosi ca și un cărucior tradițional sport. Sub scaun se află un spațiu mare de, depozitare unde copilașul dumneavoastră își va putea pune accesoriile sau alte jucării. Mânerul căruciorului are o înălțime de 63 cm. 

Căruciorul de jucărie este un produs franțuzesc de calitate, care are o frumusețe franțuzească, construcție metalică rezistentă, combinată cu materiale din plastic rezistente. Materialul din plastic este de calitate și plăcut la atingere. Această jucărie este imitația unui cărucior real. Copiilor le place să se joace cu păpușile, cu mare plăcere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc, o adorm sau o plimbă. Un cărucior de jucărie este accesoriul minunat pentru prințesa mică, care își dorește să-și ducă păpușa la o plimbare. Produsele Smoby sunt de înaltă calitate și au certificate europene de calitate.

Joaca cu păpuşa are un rol important în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor. Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de jucăriile de calitate din materiale testate clinic. O păpușă va putea fi prietenul copilașului dumneavoastră cu, care își va forma o lume proprie în jurul lui. Acesta va face cunoștință cu sentimentele umane și în timp ce îi imită pe adulți va îmbrăca rolul de mamă. Astfel că, se va forma o relaţie adevărată. Dimensiunea căruciorului Prinţese Disney este de 40*54*61 cm. Căruciorul de jucărie este potrivit pentru o păpuşă cu o mărime cca. 42 cm.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni40*54*61 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...