Cărucior de golf pliabil Foldable Pushchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby pentru păpușă de 42 cm înălțimea mânerului 58 cm de la 24 luni

Detalii privind produsul

Caruciorul de golf Natur D'Amour din colectia Baby Nurse este un carucior stabil si robust cu care se pot juca fetele de la 2 ani. Este realizată în nuanțe pastelate de roz și alb, scaunul său este format din material textil de înaltă calitate, cu un model modern și inscripția Baby Nurse. În caz de nevoie, poate fi pliat și curățat cu ușurință. Datorita sistemului bine gandit, caruciorul de golf poate fi usor pliat si luat la plimbare, in parc sau in excursie. Inaltimea manerelor este de 58 cm iar in sezut poate intra o papusa cu dimensiunea maxima de 42 cm. Construcția solidă din metal în combinație cu plasticul durabil va garanta că căruciorul va reizista ani de zile copiilor dvs. 

Materialul din plastic este de înaltă calitate, suprafața sa este catifelată la atingere. Centură de siguranță fiabilă în 3 puncte garantează că păpușa va sta stabil pe scaun. Copiilor le place să se joace cu păpușile, să le facă baie, să le îmbrace, să le hrănească, să le adoarmă sau să le poarte în cărucioare. Astfel, cei mici abordează lumea adulților, capătă simțul responsabilității și își dezvoltă abilități de comunicare. Dimensiunile caruciorului pliabil sunt de 25*52*57 cm, este foarte compact. Papusa nu este inclusa in pachet.

Producătorul franțuzesc Smoby este un producător de frunte de jucării care au un aspect distinctiv și dezvoltă versatil copilașii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Culorile de pe jucăriile Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea copiilor, atrag chiar și pe cel mai mic copil. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive.

Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 18 luni
Dimensiuni25*52*58 cm
Inaltimea produsului58 cm
Înălțimea mânerului58 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1 kg
Noteno baby
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă42 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...