Cărucior de golf Écoiffier cu accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Căruciorul de golf pentru copii de la producătorul francez Écoiffier este un set de golf frumos cu care se vor juca toți copii de la vârsta de 18 luni. Căruciorul de golf pe roți este într-un design portocaliu frumos, care impresiona la prima vedere. Căruciorul cu setul de golf oferă copiilor o distracție pe cinste și aceste accesorii din plastic de înaltă calitate: 2 crose ușoare de golf, 2 mingi de golf, o gaură de golf și, desigur, un stguleț care indică gaura. Acest set minunat de golf este ideal pentru micii și începătorii de golf. Căruciorul poate fi foarte ușor de deplasat datorită unui mâner practic și a roților, ori de câte ori este necesar.

Regulile jocului sunt foarte simple: înainte de începerea jocului, stegulețul este plasat lângă gaura de plastic, în care copii au ca sarcină de a nimerii mingea. Ulterior, copii își iau o minge pe care o lovesc cu crosele de golf până când reușesc să aducă mingea în gaură. Scopul golfului este să lovești mingea în gaură cu cât mai puține lovituri posibile. La acest joc, copii au o mare bucurie și un sentiment real al jocului. Jocul pentru copii dezvoltă abilitățile motorii, coordonarea și capacitatea de a estima distanța.

Compania franceză Écoiffier este o companie de lungă durată care produce jucării pentru piața europeană. Este cunoscută pentru accentul pus pe designul frumos, producția ecologică și calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria de golf pentru copii nu sunt singurul lucru pe care această companie de succes o produce. Setul de golf Écoiffier va încânta pe toți copii.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni15*17*51 cm
Inaltimea produsului51 cm
Greutate0,42 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...