Cărucior combinație triplă Cybex Landau 3în1 Priam Corolle pliabil cu roata din față multifuncțională pentru păpușa de 42 cm

Detalii privind produsul

Plimbările cu păpușile vor fi de neuitat pentru copilul dvs. Marca franceză Corolle și noutatea sa unică căruciorul Cybex Landau 3în1 Priam, se vor ocupa de acest lucru. Căruciorul într-o combinație triplă arată ca un cărucior adevărat pentru un bebeluș, este foarte realistic și este perfect relizat până în cele mai mici detalii. Căruciorul pentru păpușă cu dimensiunea de 42 cm are un parasolar pliabil, care va fi apreciat de micile bone, care se vor îndrăgosti și de designul modern într-o nuanță universală de gri. Cu acest cărucior unic în combinație triplă, copiii dvs. se vor simți ca niște părinți adevărați.

Căruciorul este ideal pentru plimbările cu păpușa și le permite copiilor să aleagă dintre trei opțiuni de pliere: cărucior sport, cărucior adânc sau scoică, care este, de asemenea, potrivit pentru transportul unei păpuși. Căruciorul din materiale de cea mai bună calitate are patru roți silențioase, în timp ce roțile din față sunt rotative, datorită cărora căruciorul este stabil, iar copilul îl va putea manipula imediat. Căruciorul adânc are un parasolar pliabil și spațiu de depozitare, unde copiii își pot depozita nu numai jucăriile preferate, ci și accesorii care îi vor ajuta să aibă mai multă grijă de iubita lor păpușă. Căruciorul poate fi pliat și transformat într-o altă poziție foarte repede și ușor, iar avantajul său imens este că, atunci când este pliat complet, nu ocupă aproape niciun spațiu.

Plimbarea cu iubita păpușă este unul dintre cele mai populare jocuri pentru copii mici, iar căruciorul Cybex Landau 3în1 Straight Corolle este, prin urmare, jucăria perfectă pentru toate fetele de la vârsta de 3 ani. Joaca de-a profesiile este foarte importantă la o vârstă fragedă, deoarece copiii, printre altele, fac cunoștință cupropriile emoții și își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor. Datorită numărului mare de accesorii Corolle, copilașii își pot hrăni păpușa, o pot schimba, o pot pune la somn, sau îi pot face băiță, întotdeauna în compania celor mai bune și mai frumoase jucării. 

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

  • cărucior pentru păpușă
  • combinație triplă - cărucior, sport, cărucior adânc și scoică 
  • pentru păpușă cu dimensiunea de 42 cm
  • de la 3 ani
  • detalii adaptate vârstei copilului
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni60*37 cm
Dimensiunile ambalajului37*22*62 cm
Lungime intreaga60 cm
Înălțimea mânerului65 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,20 kg
Culoareagri
Potrivit pentru păpușă36 - 52 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...