Cărucior pentru curăţenie Clean Home Écoiffier cu găleată cu aspirator 10 piese accesorii albastru-verde

Detalii privind produsul

Căruciorul de curăţenie, Clean Home este un set de curăţenie pentru micii gospodari de la vârsta de 3 ani. Căruciorul de curăţenie conţine 10 accesorii, ca de exemplu un aspirator pentru copii, o mătură, o găleată sau alte accesorii utile de nelipsit pentru curăţenie. Mărimea setului de curăţenie Écoiffier este de 21*27*56 cm. Căruciorul de curăţenie, aspiratorul şi accesoriile s-au fabricat din material de plasic de calitate. Setul este de culoare albastru-verde și va cuceri inima oricărui mic ajutor.

Dacă un copil îmbracă rolul unui om de serviciu, care ajută la treburile casnice, atunci acest lucru va avea un efect bun asupra dezvoltării fanteziei şi creativităţii lui. Nu este doar bucurie şi distracţie pentru el, ci astfel  se va întipări în el şi responsabilitatea. Prin intermediul jocului copii vor îndrăgi curăţenia, strângerea lucrurilor, îşi  vor ajuta părinţii cu o mai mare plăcere, vor face curăţenie în camera lor și astfel vor ajunge mai aproape de lumea adulţilor. Setul de curăţenie este un accesoriu foarte bun pentru dezvoltarea motoricii fine şi a abilităţilor de mişcare. Copii vor învăţa să folosească unele accesorii, astfel că, atunci când vor creşte nu le va mai fi asa de greu să strângă după ei, să aspire sau să facă ordine.

Écoiffier este un producător franţuzesc renumit, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii. Plasticul, din care sunt fabricate jucăriile, este de calitate, iar marginile jucăriilor sunt rotunjite. În timpul fabricării jucăriilor, Écoiffier respectă normele severe EU, norme referitoare la siguranţă.

Caracteristici

  • set de curăţenie pentru copii
  • aspirator pentru copii
  • se deplasează pe roţi
  • mătură
  • mop
  • lopată cu mătură mică
  • 2 flacoane - soluţii pentru curăţenie
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni21*27*56 cm / 25*15*27 cm
Inaltimea produsului56 cm
Dimensiunile ambalajului66*60*56 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,6 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...