Cărucior pentru curăţenie cu aspirator electronic Vacuum Cleaner Smoby turcoaz cu 9 accesorii

Detalii privind produsul

Căruciorul de curățenie Vacuum Cleaner este un set modern de jucărie pentru băieții și fetițele, care au dorința de a ajuta la curățenie de la 3 ani. Căruciorul de jucărie pentru curățenie strălucește în culoare foarte frumoasă de turcoaz completată cu detalii portocalii. Jucăria precum cea reală va aduce un zâmbet pe chipul fiecărui copil pregătit de ajutor. În căruciorul superb de curățenie pentru micuții curățători se află 9 accesorii: aspirator electronic, care imită sunet precum cel real, o mătură mare, lopată, mop pentru curățarea pardoselii, burete, găleată portocalie și două cutii, care imită produsele chimice pentru curățenie. 

Produsul este de calitate și rezistent, dar în același timp s-a fabricat din material de plastic plăcut la atingere. Acesta este foarte puternic și stabil, dimensiune de 31*32*56 cm, iar înălțimea totală este de 56 cm. Căruciorul de curățenie este dotat cu 2 roți astfel că, se poate muta ușor pentru ca accesoriile auxiliare de curățenie să fie tot timpul la îndemână. Designul aspiratorului va arăta minunat cu celelalte accesorii ale setului. Forma acestuia este rotunjită și funcționează cu 3 baterii LR44, care sunt incluse în ambalaj. Aspiratorul și celelalte 9 accesorii de pe cărucior formează un set minunat și modern de curățenie. 

Setul de curățenie s-a fabricat din material de plastic de calitate și rezistent, care este în același timp foarte sigur. Setul de curățenie Vacuum Cleaner pentru copii, împreună cu aspiratorul, corespund standardelor de calitate europeană și de siguranță. Producătorul franțuzesc Smoby dispune de mulți ani de tradiție la fabricarea jucăriilor unice și de calitate, care sunt plăcute și netede la atingere. Curățenia în comun îl va obișnui, pe parcurs, pe copilaș începând de la o vârstă fragedă cu, curățenia. 

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni31*32*56 cm
Inaltimea produsului56 cm
Dimensiunile ambalajului38*19*58 cm
Lungime intreaga31 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,9 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...