Cărucior de cumpărături Smoby pe roți 52 cm

Detalii privind produsul

Căruciorul de cumpărături pe roți de sub mâna designerilor producătorului franțuzesc Smoby îi oferă bucurie fiecărui copil. Căruciorul modern de cumpărături strălucește într-o nuanță frumoasă de verde și suprafața acestuia este decorată cu imaginile fructelor formate artistic și decorează inscripția Shopping. Căruciorul de cumpărături rulează pe roți din material de plastic de calitate și mânerul său practic are o înălțime de 52 cm. Căruciorul de cumpărături modern va fi accesoriul indispensabil al numeroaselor jocuri de rol.

Căruciorul de cumpărături este un accesoriu minunat chiar și pentru bucătării de jucărie sau pentru supermarketuri, asigură distracția în comun a mai multor copii. Aspectul unic de culoare realizează designul real franțuzesc, transformă fiecare cameră de copil într-una mai familiară. Geanta de cumpărături s-a fabricat din material de textil de calitate impermeabil. Partea sa superioară se poate deschide în sus cu o mișcare și se poate închide la fel de ușor. Căruciorul de cumpărături încape aproape oriunde, datorită structurii sale practice este stabil. 

Căruciorul de cumpărături este o posibilitate minunată pentru stimularea fanteziei și imaginației, în timpul jocurilor de rol li-i se dezvoltă celor mici comunicarea, vor dobândi încrederea, își dezvoltă abilitățile lor motorice fine. În timpul acestor jocuri de rol copii vor fi mai aproape de lumea adulților, li-i se întărește responsabilitatea. Dimensiunile produsului sunt de 29*14*52, înălțimea sa totală este de 52 cm. 

Smoby este o companie renumită franțuzească, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este puternic, durabil, dar în același timp neted la atingere. Colțul fiecărei jucării este rotunjit ca, copii dumneavoastră să se poată juca în siguranță și să fie protejați împotriva rănirilor. Culorile jucăriilor Smoby stimulează fantezia și imaginația celor mici, stârnește atenția copiilor astfel că este un cadou perfect pentru cei mai mici. Fabricarea jucăriilor Smoby este strict controlată, jucăriile corespund celor mai stricte cerințe de siguranță. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, designul original și produsul unic, care se remarcă pe piața europeană. 

Caracteristici

  • cărucior de cumpărături
  • geantă de cumpărături din material textil de calitate
  • design franțuzesc rezistent
  • îi dezvoltă pe copii multiplu
  • cu motiv de fructe
  • este potrivit de la vârsta de 3 ani
Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni29*14*52 cm
Inaltimea produsului52 cm
Dimensiunile ambalajului53*30*35 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,32 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...