Cărucior pliabil de golf Violette Baby Nurse Smoby pentru păpuși (mâner de 58 cm) de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Căruciorul pentru păpușă Violette din ediția Baby Nurse este un cărucior stabil și solid, cu care pot juca fetițele de la vârsta de 2 ani. Este realizat în nuanțe frumoase de roz, iar scaunul său este alcătuit din material de înaltă calitate cu model modern și inscripția Baby Nurse. În caz de nevoie poate fi ușor pliat și curățat. Datorită unui sistem sofisticat, căruciorul de golf poate fi ușor pliat și luat la plimbare, în parc sau în excursie. Înălțimea mânerelor este de 58 cm, iar în scaun intră o păpușă de 42 cm. Construcția metalică solidă, combinată cu plastic durabil, va asigura o experiență originală cu papusă alături de păpușa favorită.

Materialul de plastic este de înaltă calitate și este catifelat la atingere. Datorită centurii de siguranță în 3 puncte, păpușa nu va cade din cărucior. Copiilor le place să se joace cu păpușă, să-i facă baie, să o hrănească sau să o pună la somn. Se apropie de lumea adulților, dobândesc un sentiment de responsabilitate și dezvoltă abilitățile lingvistice și de comunicare. Dimensiunile căruciorului pliabil sunt de 25*52*58 cm și greutatea sa este de numai 1,2 kg, așa că este foarte ușor și pliabil. Păpușa nu este inclusă în pachet.

Smoby este un producător renumit francez de jucării din plastic de calitate pentru copii. Plasticul este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile delicate ale copilului. Culorile jucăriilor din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, impresionând fiecare copil. Smoby este o garanție a calității franceze, a modelelor originale și a produselor atemporale.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni25*52*57 cm
Inaltimea produsului57 cm
Dimensiunile ambalajului12*15*64 cm
Inaltimea manerului de impins58 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,2 kg
Culoareaviolet
Potrivit bebelusilor32 - 42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...