Cărucior pe roţi pentru asamblări Maşini 3 Smoby cu maşinuţă asamblabilă McQueen şi 24 de accesorii

Detalii privind produsul

Căruciorul pe roţi pentru asamblări, Smoby Cars 3 este o jucărie frumoasă şi realizată cu precizie și este potrivit pentru băieții cărora le place să se joace cu uneltele şi care adoră maşinile. Întregul cărucior, accesoriile şi maşinuţa  McQueen s-au fabricat din material de plastic de cea mai înaltă calitate fiind puternice şi rezistente. De  asemenea acestea sunt netede la atingere şi nedăunătoare sănătăţii. Acesta  este de culoare roşie şi neagră. Copii îl vor putea transporta uşor oriunde datorită roților aşadar jucăria este puternică şi stabilă. Micul dumnevoastră mecanic va putea monta şi se va putea juca oriunde cu uşurinţă. Pe raftul inferior al căruciorului pentru asamblări se vor putea pune uneltele de care au nevoie sau chiar şi alte jucării. Suprafaţa de lucru a căruciorului mic este destul de spaţioasă pentru ca micii mecanici să poată să-și facă treaba şi să asambleze confortabil.

Căruciorul este dotat cu 2 roţi, care se învârt uşor, astfel că se poate mişca, iar micul mecanic îl va putea duce cu el oriunde. Acesta dă impresia unei cabine transportabile reale pentru maşinile de curse. Acesta are 3 nivele. În partea inferioară a căruciorului se află cel mai mare spațiu de depozitare. Aici micul mecanic îşi va putea pune uneltele și piesele de care are nevoie. În partea din mijloc se află un raft mai mic potrivit pentru parcarea maşinuţei  McQueen și este inclus în ambalaj. Maşina de curse Fulger McQueen este un personaj foarte popular din desenele animate Cars. Ultimul nivel se foloseşte ca și suprafaţă de lucru, astfel că numai imaginația copilului va decide cum se va folosi această jucărie. Uneltele s-au fabricat ergonomic, astfel copilul le va putea ţine confortabil în mână în timpul jocului. Cu jucăria copilul îşi va dezvolta abilităţile manuale. Maşinuţa Fulger McQueen se poate monta iar apoi demonta din nou cu ajutorul uneltelor.

Căruciorul mic va fi un decor al fiecărei camere de copil. Acesta este potrivit copiilor de la vârsta de 3 ani. Mărimea acestuia este de 34*53*14 cm. Pe lângă cărucior în ambalaj se mai găsesc 24 de accesorii. Căruciorul pentru asamblat are un design complex şi minunat de la producătorul franţuzesc Smoby, care are mulţi ani de tradiţie şi garanţie pentru calitatea înaltă. Căruciorul se poate transporta uşor, este compact, iar la nevoie depozitarea acestuia este uşoară. Pe lângă distracţie copii îşi vor dezvolta motorica fină şi îndemânarea, care  vor fi  importante şi la o vârstă mai înaintată. Iubitorii de maşini vor adora jucăria foarte repede. Copii vor savura bucuria jocului pentru un timp îndelungat, chiar și prietenii se vor putea alătura la joacă. Unul va putea fi pilot iar celălalt va putea întreține mașina.  Ei vor învăţa importanţa lucrului în echipă. Căruciorul pentru copii, Cars este o jucărie cu un design frumos de la producătorul franţuzesc Smoby, astfel corespunde standardelor stricte europene.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Dimensiuni26*29*57 cm
Inaltimea produsului57 cm
Dimensiunile ambalajului34*53*14 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...