Cărucior adânc şi sport Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby 3in1 cu coş bebe pentru păpuşă roz cu modele

Detalii privind produsul

Căruciorul de jucărie, Smoby Trio Pastel Maxi&Quinny este o jucărie minunată, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, care separat se poate folosi și ca un pătuț. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile atractive roz și gri și este decorat cu un tiv alb, care o va fascina pe fiecare bonă sau mămică de la 3 ani. Accesoriul minunat pentru păpușa de jucărie este potrivit pentru fiecare fetiță, care are cu plăcere grijă de păpușa preferată ca și de un adevărat copilaș. Căruciorul Smoby va oferi plimbarea păpușii în aer proaspăt și legănarea acesteia. Căruciorul este potrivit pentru o păpușă de 42 cm. Siguranța păpușii de jucărie este dată de centura de siguranță de pe scaun. Scaunul din plastic confortabil este acoperit cu un material special din textil. 

Acesta rulează pe roți din cauciuc, prima roată dublă este foarte puternică oferind astfel stabilitatea căruciorului și folosirea ușoară. Prima roată a căruciorului se poate roti la un unghi de 360 de grade astfel că, manevrarea acestuia este confortabilă. Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul de bebe se va transforma rapid într-un cărucior adânc. Parasolarul coșului de bebe se poate plia. Datorită formei ergonomice a mânerului căruciorului fetițele-mămicile îl vor putea prinde confortabil. Înălțimea mânerului de la sol este de 66 cm. Acesta este dotat și cu un suport practic, transportarea este foarte ușoară. Desigur că, de pe cărucior nu poate lipsi nici spațiul de, depozitare, care se află în partea inferioară a căruciorului unde mămica va putea depozita accesoriile de nelipsit pentru îngrijirea păpușii. 

Designul precum cel real și unic îl va transforma într-un accesoriu adevărat pentru îngrijirea păpușii. Joaca cu păpușa se află printre jocurile preferate ale fetițelor. Pe lângă distracție joacă un rol și în dezvoltarea copilului, deoarece prin intermediul acestuia i-i se dezvoltă motorica fină, îndemânarea, iar prin comunicarea cu păpușa i-i se va îmbunătăți abilitatea de comunicare și de limbaj. Fetițele se joacă cu păpușa de jucărie ca și cu propriul lor copilaș, astfel că, vor fi mai aproape de lumea adulților și vor învăța în ce constă rolul de mamă. Căruciorul de jucărie roz, Trio Pastel este accesoriul ideal pentru jocurile de rol cu păpușa cu ajutorul căruia copii vor învăța să se orienteze în lumea reală. Căruciorul dispune de o construcție puternică și din plastic rezistent, care este ușor, dar în același timp stabil. Dimensiunea este de 52*39*66 cm. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care fabrică jucării din plastic de înaltă calitate. Culorile vesele și vii ale jucăriilor din plastic, Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. Materialul din plastic folosit la fabricare este puternic și rezistent, dar în același timp neted, plăcut și moale la atingere. La sfârșitul procesului de fabricație strict controlat se află produsul, care corespunde celor mai stricte cerințe de siguranță. Căruciorul se poate plia ușor, nu ocupă mult spațiu astfel că, se poate transporta oriunde cu ușurință. Fetița va putea folosi căruciorul de jucărie atât ca și un cărucior sport, cât și ca un cărucior adânc tradițional, pătuț sau buggy și garantat se va distra de minune. 

Caracteristici

  • Cărucior minunat de jucărie 3în1
  • Cărucior adânc buggy și coș bebe
  • Jucărie multifuncțională
  • Nuanțe plăcute de culori pentru fetițe
  • Potrivit de la 3 ani
  • Potrivit pentru o păpușă de jucărie 32-42 cm
  • Roți din cauciuc
  • Combinație între construcție metalică puternică și material din plastic
  • Produs franțuzesc de calitate
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga52 cm
Înălțimea mânerului66 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,0 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...