Cărucior combinație triplă Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby adânc și sport cu pătuț portabil pentru păpușă de 42 cm

Detalii privind produsul

Căruciorul de jucărie Smoby Powder Pink Cosi&Quinny 3în1 este un cărucior minunat, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, care separat se poate folosi și ca un pătuț. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile moderne și atemporale de roz. Accesoriul minunat pentru păpușa de jucărie este potrivit pentru fiecare fetiță, care are cu plăcere grijă de păpușa preferată ca și de un adevărat copilaș. Căruciorul Smoby va oferi plimbarea păpușii în aer proaspăt și legănarea acesteia. Construcția metalică solidă și stabilă a căruciorului în combinație cu materialul durabil din plastic, oferă copiilor cele mai bune caracteristici de călărie atunci când călătoresc cu o păpușă, care este îmbunătățită de roțile de cauciuc silențioase. Roțile din față pot fi rotite la 360° pentru o manevrare mai ușoară laterală. Mânerul cu formă ergonomică are o înălțime de 66 cm.

Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul de bebe se va transforma rapid într-un cărucior adânc. Sub scaun există un spațiu de depozitare în care copiii își pot depozita toate accesoriile pentru păpușă. Partea adâncă a cădiței poate fi utilizată separat ca un pătuț portabil pentru păpușă, în partea superioară a parasolarului există un mâner, care permite copilului să îl transporte cu ușurință. În plimbările într-un cărucior sport, păpușa este, de asemenea, protejată de o centură de siguranță împotriva căderii. Căruciorul este potrivit pentru o păpușă cu dimensiunea maximă de 42 cm.

Designul precum cel real și unic îl va transforma într-un accesoriu adevărat pentru îngrijirea păpușii. Joaca cu păpușa se află printre jocurile preferate ale fetițelor. Pe lângă distracție joacă un rol și în dezvoltarea copilului, deoarece prin intermediul acestuia se dezvoltă motorica fină, îndemânarea, iar prin comunicarea cu păpușa, se va îmbunătăți abilitatea de comunicare și de limbaj. Fetițele se joacă cu păpușa de jucărie ca și cu propriul lor copilaș, astfel că, vor fi mai aproape de lumea adulților și vor învăța în ce constă rolul de mamă. Prin imitarea vieții adulților, copiii învață mai repede cum să se orienteze în lumea reală. Dimensiunile căruciorului sunt de 52*39*66 cm, păpușa nu este inclusă în pachet.

Smoby este un renumit producător francez de jucării pentru copii. Materialul de pe jucăriile Smoby se caracterizează printr-o durabilitate ridicată și un sentiment excelent în timpul jocurilor. Culorile jucăriilor Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea la copii, atrăgând chiar și cel mai mic copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga52 cm
Înălțimea mânerului66 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,0 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...