Cărucior adânc cu material textil Natur D'Amour Baby Nurse Smoby pentru păpușă de 42 cm cm înălțimea mânerului ergonomic de 55 cm de la 18 luni

Detalii privind produsul

Caruciorul adanc Natur D´Amour din colectia Baby Nurse este un cadou excelent pentru toti copiii si in special fetele de la 18 luni. Este realizat in culori pastelate de roz si alb si se potriveste unei papusi cu dimensiunea maxima de 42 cm. Stabilitatea ridicată și manevrarea ușoară va încânta fiecare mămică mică, care își poate purta păpușa în ea atât în casă, cât și afară. Se caracterizează prin roți de înaltă calitate, robuste, cu funcționare silențioasă, iar mânerul său ergonomic are 54 cm înălțime. Căruciorul include și o husă textilă în partea superioară, datorită căreia păpușa va fi protejată de vremea nefavorabilă.

Copiii au acces la un spațiu de depozitare situat în partea inferioară a acestuia. Fetele îl vor folosi pentru a transporta diverse accesorii pentru păpuși sau alte jucării. Căruciorul pentru păpușă este un produs franțuzesc de înaltă calitate, realizat din plastic rezistent, care se simte catifelat la atingere. Este o replică realistă a unui cărucior adevărat pentru copii. Copiilor le place să se joace cu păpușa, le place să îi facă baie, să o îmbrace, să o hrănească, să o adoarmă sau să o plimbe în cărucior. În timp ce se plimba cu papusa, micuta vorbeste cu papusa, are grija de confortul acesteia, imbunatatindu-si astfel abilitatile de comunicare si limbaj. Abordează lumea adulților într-un mod jucăuș, dezvoltă și gândirea logică și abilitățile motorice. Caruciorul are dimensiunile 37*54*48 cm, papusa nu face parte din pachet.

Producătorul francez Smoby este un producător de frunte de jucării care au un aspect distinctiv și dezvoltă copiii sub toate aspectele. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Culorile de pe jucăriile Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea copiilor, atrag chiar și pe cel mai mic copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni37*55*48 cm
Inaltimea produsului55 cm
Dimensiunile ambalajului37*24*52 cm
Înălțimea mânerului55 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Noteno baby
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă42 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...