Cărucior adânc Violetta Baby Nurse Smoby pentru păpuși de până la 42 cm (mâner de 55 cm) de la 18 luni

Detalii privind produsul

Căruciorul adânc de jucărie Violette Baby Nurse de la renumitul producător francez Smobyeste accesoriul ideal pentru fiecare fetiță de la 18 luniEste potrivit pentru o păpușă cu o lungime de 42 cm. Manevrarea și stabilitatea ușoară vor încânta toate micuțele mame care își pot transporta cu siguranță păpușă - atât în interior cât și în exterior. Are mâner ergonomic de 55 cm înălțime. Parasolarul de calitate și pătură sunt realizate într-o culoare frumoasă roz, cu buline, care va proteja păpușa de vremea nefavorabilă.

Sub căruciorul pentru păpuși există un spațiu practic de depozitare, care poate fi folosit de copii pentru a transporta accesoriile dorite sau alte jucării. Căruciorul Violette este o copie fidelă a căruciorului real. Fetițele iubesc să se joace cu păpușile, să le facă baie, să le schimbe, să le hrănească sau să le plimbe cu căruciorul. Joaca cu păpușa este foarte importantă pentru copii în dezvoltarea abilităților de comunicare și lingvistice, într-un mod jucăuș se apropie de lumea adulților. Dimensiunile produsului sunt 60*38*55 cm, păpușa nu este inclusă în pachet.

Renumita marcă franceză Smoby, produce de zeci de ani, jucării din plastic de calitate pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil dar în acelasi timp moale si neted pentru mâinile delicate ale copiilor. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a vă menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația copiilor.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni60*38*55 cm
Inaltimea produsului55 cm
Dimensiunile ambalajului35*23*60 cm
Lungime intreaga60 cm
Înălțimea mânerului55 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,1 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...