Cărucior adânc pliabil Carriage Mon Grand Poupon Corolle pentru păpușă de 36-52 cm reglabil în înălțime cu geantă de la 3 ani

Detalii privind produsul

Căruciorul adânc Carriage pentru păpușile Mon Grand Poupon de la marca franceză Corolle nu trebuie să lipsească niciunei micuțe mame sau tată. Suntem singurul e-shop de pe piață, care vă prezintă această noutate uimitoare Corolle, care va transforma experiența jocului într-una de neuitat. Acest cărucior de păpuși adânc din viața reală arată ca un adevărat cărucior pentru copii la prima vedere, sofisticat în detaliu și confecționat din materiale de cea mai bună calitate. Căruciorul pentru păpușa cu dimensiuni de 36-52 cm are un parasolar pliabil pe care micuții părinți îl vor aprecia și totodată vor fi încântați de designul francez frumos. Căruciorul pentru păpușă este reglabil în înălțime, așa că îl puteți adapta cu ușurință la înălțimea copilului. Cu acest cărucior unic cu parasolar pliabil, copiii dvs. se vor simți ca niște părinți adevărați.

Frumosul cărucior roz cu imprimeu încântător are, de asemenea, o geantă de înfășat, în care copiii pot împacheta tot ce au nevoie pentru plimbare. Cărucior pentru păpuși stabil și bine elaborat, va încânta toți copiii de la 3 ani. Căruciorul are un spațiu de depozitare în care copiii își pot depozita nu doar jucăriile preferate, ci și accesoriile care să îi ajute să aibă grijă mai bine de păpușa iubită. Căruciorul într-o combinație de culori frumoase poate fi pliat cu ușurință, deci nu ocupă mult spațiu, iar la finalul jocului îl puteți transporta cu ușurință în portbagajul mașinii. Joaca de-a profesii este foarte importantă la o vârstă fragedă, deoarece, printre altele, copiii fac cunoștință cu propriile emoții și își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor. Cu o gamă largă de accesorii Corolle, copiii își pot hrăni, păpușa, o pot pune la somn, sau îi pot face baie, întotdeauna în compania celor mai bune și mai frumoase jucării.

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

  • cărucior adânc pentru păpușă
  • reglabil în înălțime
  • cu parasolar reglabil
  • pentru păpușă cu dimensiuni de 36-52 cm
  • de la 3 ani
  • detalii adaptate vârstei copiilor
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Ambalat în carton I/NDa
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...