Carte textilă Woodland Hush Rag Book Threadbear cu 12 animale din pădure din bumbac 100% fin 17*17 cm în ambalaj cadou

Detalii privind produsul

Cartea textilă Woodland Hush este o carte excelentă pentru cei mai mici copii, începând de la naștere și este proiectată de designeri de top ai mărcii ThreadBear. Cartea moale din material textil este fabricată din bumbac 100% de cea mai bună calitate, ceea ce o face să fie foarte plăcută la atingere. Conține ilustrații frumoase desenate cu animalele din pădure, care vor ajuta copilașul dvs. să adoarmă. Pe cele 6 pagini se află imagini cu 12 animale într-un mediu forestier. Cartea vine ambalată într-o cutie de cadouri ilustrată, făcând-o cadoul perfect pentru orice ocazie.

Cartea pentru copii trezește curiozitatea copiilor, îi ajută să-și dezvolte simțurile, să recunoască formele și culorile individuale. În același timp, le oferă un sentiment de siguranță, iar părinții le pot povesti diferite aventuri atunci când răspoiesc imaginile, așa că, în același timp își întăresc legătura reciprocă. Marginile superioare și inferioare ale paginilor textile sunt tăiate în forme ondulate pentru o mai bună dezvoltare a sensibilității tactile. Motivele fermecătoare ale animalelor stimulează dezvoltarea imaginației și a creativității copiilor, designul tradițional britanic îi ajută pe copii să își descopere propria personalitate și încrederea în sine de la o vârstă fragedă. Materialul utilizat în producție îndeplinește standardele stricte de siguranță și este sigur pentru toți copiii. Dimensiunile produsului sunt de 17*17 cm.

Linia ThreadBear oferă șorțuri frumoase pentru copii, pelerine, genți și penare, proiectate de designeri britanici din Marea Britanie, care prezintă un design adevărat britanic, de care cei mici se vor îndrăgosti la prima vedere. Linia de produse ThreadBear se gândește la viitorul copiilor, materialele ecologice de înaltă calitate utilizate în procesul de producție sunt cât se poate de sigure și îndeplinesc criteriile stricte de siguranță și standardele UE. Aspectul atemporal al produselor ThreadBear va fi pe placul următoarelor generații de copii, acestea vor rezista în familia dvs. ani de zile. Produsele ThreadBear se concentrează pe viitorul copiilor.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaDesigned in Great Britain
Dimensiuni17*17 cm
NoteMaterial: 100% cotton
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...