Carte de bucate sezonieră Beaba pentru vârsta cuprinsă între 4-24 luni - în limba franceză cu 80 de reţete cu ilustraţii

Detalii privind produsul

Carte de bucate Beaba în limba franceză ascunde în ea rețete pentru preparate gustoase și mâncăruri potrivite pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 24 luni. În cartea de bucate veți găsi 80 rețete minunate dar simple, din fructe legume și alte materi prime. Cartea mai conține și o tablă practică care vă va ajuta să știți exact ce alimente sunt adecvate vârstei copilului dumneavoastră. Cartea este completată de imagini frumoase de mâncăruri și de ilustrații care vă vor ajuta la gătit. Cartea de bucate Beaba, conține o serie de rețete create în colaborare cu specialistul în nutriție și psihologul Laurence Haurat. Puteți să vă bazați pe faptul că, copiii dumneavoastră  vor avea suficiente vitamine și substanțe nutritive care sunt necesare pentru creșterea lor. Datorită cărții de rețete Beaba, copiii dumneavoastră vor avea întotdeauna o dietă variată.

Despre Beaba

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, vase revoluționare, de la aparate de gătit până la ochelari de soare. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat.Producătorul francez Beaba de la începutul carierii sale, a primit o serie de premii în urma unor jurizări profesionale dar și de la părinții mulțumiți și va aduce același sentiment, atât dumneavoastră cât și copiilor dumneavoastră.

Doprava 79

Descriere tehnică

Vârstă4 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni17*24*2 cm
Greutate0,8 kg
Notefrance version
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...