Cărucior adânc mare Shara Inglesina White&Blue Baby Nurse Smoby albastru pentru păpușă de 42 cm înălțimea mânerului 56 cm de la 3 ani

Detalii privind produsul

Căruciorul adânc pentru păpușa Shara Inglesina din ediția atemporală Baby Nurse de la designeri francezi de top Smoby este cadoul ideal pentru fiecare fată de la vârsta de 3 ani. Este potrivit pentru o păpușă cu dimensiuni de până la 42 cm. Construcția metalică solidă în combinație cu materialele rezistente din plastic, garantează siguranța și stabilitatea ridicată, în timpul jocului cu căruciorul. Fetițele își pot plimba fără griji păpușa, atât în interior cât și în exterior. Mânerul ergonomic confortabil are o înălțime de 77 cm. Parasolarul elegant albastru și pătura, vor proteja păpușa de vremea nefavorabilă. Datorită materialului textil de înaltă calitate, acestea pot fi spălate cu ușurință cu o cârpă sau un burete ușor umed. Căruciorul retro va încânta fiecare copil, iar ornamentul decorativ lateral este, de asemenea, un detaliu frumos.

În partea de jos a căruciorului, fetițele grijulii, vor găsi spațiu de depozitare pentru toate accesoriile de care au nevoie pentru a avea grijă de păpușă. Căruciorul atemporal Violette este cea mai bună alegere pentru toate fetele cărora le place să joace jocuri de-a mame. Copiilor le place să se joace cu păpușa preferată, să o spele, să o schimbe, să o hrănească, sau să o pună la somn. În timp ce se plimbă cu păpuța, fetița dvs. vorbește cu păpușa, are grijă de confortul ei, îmbunătățindu-și astfel abilitățile de comunicare și vocabularul. Într-un mod jucăuș, abordează lumea adulților, își dezvoltă gândirea logică și abilitățile motorice. Căruciorul are dimensiuni de 68*45*77 cm, păpușa nu este inclusă în pachet. 

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Použité farby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni68*45*77 cm
Dimensiunile ambalajului76*53*92 cm
Înălțimea mânerului77 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,85 kg
Culoareaalbastru
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...