Joc de apă stropitoare caracatiță Aqua Nauti BIG cu jet de apă de 4 m extra stabilă

Detalii privind produsul

Stropitoare cu apă caracatiță Aqua Nauti din atelierul producătorului german BIG este într-adevăr o jucărie unică de grădină, care la prima vedere le trezește atenția băieților și fetițelor de la prima vedere de la vârsta de 3 ani. Caracatița veselă și zâmbitoare strălucește în nuanțe foarte frumoase de culoare albastră, le oferă năzdrăvanilor mici o reîmprospătare rece în arșițele verii deseori insuportabile cu jet distractiv de apă. După ce atașați caracatița țâșnitoare de apă la un furtun tradițional de grădină, șapca acesteia zboară la o înălțime de 4 m și în funcție de presiunea apei. Deja în timpul înălțării șapca caracatiței începe să se învârtă astfel îi așteaptă pe copii năzdrăvani o reîmprospătare plăcută. Materialul din plastic din care s-a fabricat caracatița conține filtru UV, acesta îi protejează culorile de decolorare și jucăria va rămâne la fel de minunată și strălucitoare ca și în prima zi. Tentaculele sale precum cele reale, care oferă o stabilitate extra funcționează ca prevenire a răsturnării. 

Caracatița cu design transformă fiecare curte și grădină într-una mai frumoasă. Fiecare copil după joaca obositoare de vacanță cu plăcere se răcorește lângă aceasta și devine prietenul său zilnic. Părinții pot invidia reîmprospătarea distractivă a celor mici, dar de aceasta într-adevăr nu va fi nevoie, deoarece șapca caracatiței zboară la o înălțime cum am dori astfel cei miic și cei mari se pot distra vara lângă aceasta. Joaca cu apă va servi familia pentru un timp îndelungat în timpul petrecerilor de vară, a party-urilor de grădină, excursiilor, va oferi tot timpul o reîmprospătare plăcută. Dimensiunile caracatiței țâșnitoare cu apă sunt de 45*45*45 cm, nu ocupă mult spațiu, se poate depozita ușor. 

Compania producătoare germană BIG îndeplinește un rol de lider în dimensiune mondială în fabricarea jucăriilor din plastic de categorie de top.Simbolul acestora este bivolul, care este caracterizat prin: putere, robustețe și capacitate de rezistență. Această marcă a câștigat încrederea părinților, îl laudă mai ales pentru siguranța sa dovedită, pentru cea mai devoltate tehnologii de fabricare ale sale și pentru folosirea materialelor nedăunătoare sănătății. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni45*45*45 cm
Inaltimea produsului45 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaalbastru
Set de produseNu
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...